• hits
  • pop
  • nederlandstalig

Vr 03-05 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.30 u | € 26,- | AFGELAST!

AFGELAST: Dries Roelvink: IK KOM ER AAN!

AFGELAST: Dries Roelvink: IK KOM ER AAN!

De geplande Clubtour van de geliefde Nederlandse zanger Dries Roelvink die medio april zou beginnen in Purmerend, en op vrijdag 3 mei Patronaat zou aandoen, is uitgesteld tot later dit jaar. Door de overvolle agenda van Dries en de werkzaamheden ten behoeve van de nieuwe TV serie “ De Roelvinkjes passen op de winkel “ die aanzienlijk meer opnamedagen in beslag gaan nemen dan aanvankelijk gepland, is besloten de tour in het land op een later tijdstip te laten plaatsvinden.

Dries: “een clubtour door het land met een live band van 7 personen , en 7 personen achter de schermen,  vergt veel tijd welke ik op dit moment niet heb. Zeker omdat het mijn eerste tour is wil ik kwaliteit brengen. Ik moet mij daarop voor de volle 100% concentreren en dat kan ik gezien mijn drukke agenda niet garanderen."

Omdat de nieuwe datum voorlopig nog niet gegeven kan worden, zullen reeds gekochte kaarten worden gerestitueerd.

Op 10 september afgelopen jaar verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor 1 keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, Frank Sinatra, David Bowie en Rolling Stones, alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in één fantastische avond aan bod! Publiek én zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: wow, dit is wat anders dan Carré , Gaypride of studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!
En dat gebeurt nu dus.
Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink-glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit , schraap je meezingkeeltje en begin met: ja ja ik kom...IK KOM ER AAN!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring