• stage1.5
  • pop
  • haarlem

Vr 03-07 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 17,50 | Pin Only

Stage 1,5:

Chef'SpecialGasten: Joshua Nolet & Jan Derks
Presentatie: Jan Tekstra

Gesprekspodium - Hits & Winkeldochters Podcast met Chef'Special

Patronaat heropent! Vanaf juni zijn de zalen geopend voor nieuw, fris, aangepast programma. We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen. Lees op onze homepage de FAQ over Corona-maatregelen en hoe Patronaat hier mee om gaat. In het bestelproces van tickets krijg je meer informatie over onze 1,5 meter concerten, en je krijgt uiterlijk 24 uur voor het concert nog een informatiemail toegezonden. Heb je vragen? Mail ons op: info@patronaat.nl 

Let op! Beperkt aantal tickets voor in de zaal beschikbaar.
 
Op 3 juli aanstaande staat Jan met de live podcast in Het Patronaat te Haarlem. Zijn gasten zijn Joshua Nolet & Jan Derks van de succesvolle Haarlemse band Chef’Special. Daarnaast laat Jan het publiek kennis maken met twee nieuwe aanstormende singer/songwriters van Conservatorium Inholland Haarlem.
 

Singer/songwriter/scriptwriter Jan Tekstra schreef hits. Voor artiesten als Marco Borsato, Jayh Jawson en Maan. Wie brulde niet eens luidkeels onder de douche ‘Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht’ of ‘Vrij Zijn mee, of liet een traantje bij ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Het Water’. Het zijn liedjes met zijn handtekening eronder. Jan werkte verder met ontelbare succesvolle artiesten, waaronder Andrea Bocelli, Herman Brood, Liesbeth List, Tabitha en Jayh Jawson. Hij won Musical Awards, Buma Awards, Gouden & Platina Platen.

En nu is er dan een boek, een online podcast en een live podcast! Over de wonderlijke wereld van de hits & de flops: Hits & Winkeldochters.

De tegenhanger van een ‘hit' noemt Jan een ‘Winkeldochter’. Of zoals Wikipedia zegt: ‘Een Winkeldochter is een onverkoopbaar artikel dat lang in een winkel ligt. In overdrachtelijke termen wordt het soms gebruikt voor een meisje dat niet getrouwd geraakt’.

Na de start van een reeks online podcasts, met onder andere Glen Faria, is er nu ook de live podcast. In de podcast praat Jan met schrijvers van hits over hun liefde voor de wonderlijke wereld van liedjes schrijven. De ups de downs, de successen en de mislukkingen. Er wordt in een intieme setting gepraat, geluisterd en muziek gemaakt. Door de makers zelf. Met één doel: een tipje van de sluier lichten die over dit ongrijpbare maar razend interessante fenomeen ligt.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring