• rock
  • indie
  • funk
  • hiphop
  • house

Di 30-04 | Nieuwe Groenmarkt | 10.00 - 23.00

RØRING ON STAGE:

GOTCHA!
JOOST VAN BELLEN
DIGGY DEX
THE BENELUX
MICHAEL PRINS
ASHTRAYNUTZ
SUNDAY SUNRØRING ON STAGE DJ'S: WHIPLASH, MANOLO EN DAVINCI

RØRING ON STAGE: GOTCHA! + JOOST VAN BELLEN E.V.A.

Ø GOTCHA! De eerste headliner is meteen de grootste knaller van het jaar! 3 jaar geleden hadden we nooit kunnen denken dat het zo snel zou gaan, maar het is gelukt om de enige bevestigde show van het jaar naar Røring podium te krijgen. De band heeft weinig introductie nodig, maar voor de in 1988 begonnen p-funk band heeft een lange geschiedenis met de stad! Ze zullen speciaal voor Koninginnedag een 2 uur durende show geven!


Ø JOOST VAN BELLEN Heeft de man nog een introductie nodig? Een van de meest veelzijdige dj's van Nederlandse bodem komt eindelijk naar het Røring podium. Wat voor ons een paar jaar geleden nog als onmogelijk gezien werd (Gotcha EN Joost van Bellen samen op het podium) komt nu uit. Dit kan echt alleen maar de dikste Koninginnedag tot nu toe worden!

Ø DIGGY DEX Is al jaren een held binnen de Nederlandse Hip Hop; eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., maar sinds in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa als de spreekwoordelijke bom insloeg is hij een gevestigde naam. Zijn eerste single van zijn nieuwe album is net uitgekomen dus verwacht veel nieuwe nummers van het album dat nog moet komen

Ø THE BENELUX Met z'n vieren weten ze de dance muziek te combineren met dikke funk. Hun scheurende gitaarriffs gaan naadloos samen met de loops die worden gebruikt. Na het zien van deze band lijkt het gat tussen dance en live muziek niet of nauwelijks te bestaan!

Ø SUNDAY SUN verzorgt de ideale soundtrack voor zorgeloze dagen met tijdloze popliedjes om verliefd op te worden. Kleinoden met aanstekelijke melodieën, herkenbare teksten en een positieve insteek in de klassieke traditie van de British invasion en erkende popsmeden als Tom Petty, Crowded House en The Shins, voorzien van meerstemmige zangkoortjes die de goedkeuring van The Beach Boys verdienen.

Ø ASHTRAYNUTZ De nog jonge 6 koppige band heeft in hun twee jarige bestaan al door heel Nederland gestaan. Ze zijn zelfs gevraagd om in het voorprogramma van de Chef'Special tour te staan. Ze halen hun inspiratie uit artiesten als jamie lidell en Tom Waits. Zij brengen de soul naar het podium

Ø MICHAEL PRINS In een mix van folk blues counrtysoul speelt Michael eigen werk van zijn debuut album rivertown fairy tales. Vaak speelt Michael solo. Op koningsdag zal hij dit met zijn band doen! zijn muziek word van tijd tot tijd gelinkt aan namen als Ray Lamontange, Richie Havens Nick Drake en Buckley.

10.00-12.00 Uitzenden van kroning
12.00-13.00 Ashtraynutz
13.20-14.00 Michael Prins
14.00-14.30 Uitzenden van kroning
14.30-15.30 Sunday Sun
16.00-17.00 The Benelux
17.30-18.30 Diggy Dex
19.00-21.00 Gotcha!
21.00-23.00 Joost van Bellen

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring