• singer-songwriter
  • poetry
  • spoken word

Di 30-04 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 13,-

Vera Sola (USA)The World of Dust

Vera Sola (USA) + The World of Dust

Singer-songwriter en multi instrumentaliste Vera Sola komt voor een show naar Patronaat. Over tijdloze melodieën zingt ze persoonlijke teksten met haar engelenstem. In 1989 werd Vera geboren in een familie vol spiritualisten, schrijvers en artiesten. Ze komt uit een ouderlijk huis vol platen en boeken van legendarische artiesten en schrijvers. Al deze inspiratiebronnen maakten Sola tot de artieste die ze nu is. In de loop der jaren heeft ze met tal van andere artiesten gewerkt, zoals met singer-songwriter Elvis Perkins; ze schreef filmmuziek, theatermuziek en performance-stukken.
foto: Moises Galvin

The World of Dust is het project van muzikant en kunstenaar Stefan Breuer uit Bilthoven. Met zijn soloproject maakt hij sombere slaapkamerfolk met een lo-fi inslag. Akoestische gitaar en lage stem vormen met casio’s en samples een licht psychedelisch geheel. Op het podium wordt er een aparte wereld gecreëerd met visuals die de mystieke en serene sfeer ondersteunen. Denk aan soortgelijke zielen als Mount Eerie, Sparklehorse en Robert Wyatt.

 

 

 

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring