• pop
  • stage1.5
  • funk
  • afro
  • exotica
  • afrobeat

Vr 30-04 | Patronaat | Open: 18:00 u Aanvang: 18:30 u | € 22,50 | Pin Only

Stage 1,5:

Jungle By Night (testevenement)

Jungle By Night (testevenement)

We gaan weer (even) open! Patronaat is één van de locaties die is aangewezen voor testevenementen op 28, 29 en 30 april 2021. Bezoekers met een ticket én een negatieve sneltest krijgen toegang voor een Stage 1,5 concert in Patronaat. De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek.  Om toegang te krijgen tot dit concert is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich voor binnen 40 uur voor aanvang laat testen. "Let op: om toegang te krijgen tot het event vragen we je de negatieve testuitslag te uploaden in de CoronaCheck App. Deze app is gratis te downloaden in de app store. Deze procedure maakt deel uit van alle test events Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen voor een gratis sneltest. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit concert. De bar is tijdens het concert geopend – consumpties zijn door middel van een scanbare QR code te bestellen tot 20:00 volgens de richtlijn van het RIVM. De verwachte eindtijd van dit concert is 20:00.Dit concert is uitverkocht!

Jungle By Night
Een instrumentale feestelijke mix van dance, afrobeat, brass, global sounds en zelfs krautrock – zo zou je de muziek van Jungle By Night kunnen omschrijven. Maar de beste manier om hun muziek te ervaren is natuurlijk live, in het publiek, want elk optreden van Jungle By Night is explosief en dansbaar, zelfs in een seated setting!  Met 5 albums, een handvol singles en zo'n 600 concerten in 27 verschillende landen in de vingers heeft de band genoeg materiaal en inspiratie voor een spetterende show. Vorig jaar vierde het gezelschap hun tien-jarig jubileum en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de poppodia- en festivals van Nederland.


De Stage 1,5 programmering vindt plaats in een veilige, verantwoorde omgeving die voldoet aan de meest actuele protocollen van de overheid. Ook dragen onze medewerkers mondbescherming en is dit ook verplicht voor bezoekers tot zij op hun plek zitten. De aangepaste capaciteit van de zalen bedraagt 150 personen en hierbij kan een veilige afstand worden gehouden tussen bezoekers en personeel. Lees hier waar je als bezoeker op moet letten voordat je Patronaat komt bezoeken. We vragen aan ons publiek, net als aan ons personeel en de artiesten die we ontvangen, om de nodige verantwoordelijkheid te nemen. Voel je je niet lekker, ben je niet fit? Blijf dan thuis, en neem geen risico. Als we rekening houden met elkaar, ons gezonde verstand blijven gebruiken, geen risico's nemen en de maatregelen netjes opvolgen, voorkomen we besmettingsgevaar. En op die manier kan Patronaat, samen met alle andere culturele instellingen die Haarlem rijk is, voorlopig op een veilige manier openblijven.

 

Sneltesten
Voor dit concert is een negatieve sneltest verplicht. Indien je geen negatieve sneltest in de Corona Check App kan overhandigen bij binnenkomst, kan het Patronaat personeel toegang weigeren. Dit concert maakt uit van de test-events en pilots in april en de voorwaarde om open te gaan voor publiek is het verplicht stellen van de snetests. Helaas is er geen toegang mogelijk als je geen negatieve test kan overhandigen. Let vóór je naar Patronaat gaat op het volgende:
- Maak een sneltestafspraak via www.testenvoortoegang.nl, de test is 40 uur geldig vóór opening van het concert.
- Is de uitslag negatief, dan heb je in combinatie met een geldig toegangsbewijs voor het concert toegang tot het concert.
- Heb je ondanks een negatief testresultaat last van de bekende klachten zoals verkoudheid en hoesten, blijf dan thuis.
- We scannen de sneltest-qr code vanaf de Corona Check App vanaf je telefoon, houd hier rekening mee.
- Het bezoeken van het concert is op eigen risico. Patronaat kan niet aansprakelijk worden gesteld bij een besmetting in- of rondom Patronaat.
- De sneltesten zijn gratis.
- Ook als je bent gevaccineerd is een sneltest verplicht.
- Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit concert.


Testen voor toegang
Het doel van de Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. Met een geldig corona testbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring