• rock
  • hardrock

Do 30-05 | Grote Zaal | Open 20.00 u - Aanvang 20.30 u | € 28,- vvk / € 32,- deur

TEMPLE OF ROCK & LOVEDRIVE REUNION

MICHAEL SCHENKER (D)GREYZONE (NOR)

MICHAEL SCHENKER - TEMPLE OF ROCK & LOVEDRIVE REUNION + GREYZONE

De Duitser Michael Schenker mag gerust een legende in de hard rock genoemd worden. Hij behaalde al vanaf het begin van de jaren 70 grote successen als gitarist van Scorpions (wereldberoemd geworden met 'Still Loving You' en 'Wind of Change') en UFO. Eind jaren zeventig / begin jaren tachtig besluit hij solo zijn succes te beproeven onder de naam Michael Schenker Group. Met wisselend succes. Zo wordt zijn carrière geplaagd door alcoholisme en persoonlijke problemen.  Zijn optredens lijden hier echter niet onder en de fanbase van de meestergitarist blijft almaar groeien.

Sinds het begin van de jaren negentig brengt hij onder zijn eigen naam albums uit. Recentelijk bracht hij alweer zijn negende studio-album Temple Of Rock uit. Een album dat naadloos aansluit bij zijn grandioze albums uit de jaren tachtig. Tijdens zijn optreden in Patronaat geeft de gitaarvirtuoos een bloemlezing met de grootste klassiekers uit zijn oeuvre van Scorpions, UFO, Michael Schenker Group en natuurlijk zijn laatste album Temple Of Rock.

Zijn fantastische band bestaat voor deze tour uit gerenommeerde artiesten als zanger Doogie White, voormalig frontman van Rainbow en Yngwie Malmsteen, oud Scorpions bassist Francis Bucholz, oud Scorpions drummer Herman Rarebell en gitarist/toetsenist Wayne Findlay van Michael Schenker Group.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Noorse old school heavy metal band Greyzone. Momenteel leggen zij de laatste hand aan hun debuutalbum, 'Release The Madness'.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring