• americana
  • blues
  • haarlem on air
  • punkrock

Za 30-05 | Slachthuisterrein | Aanvang: 20:00 u Eindtijd: 00:00 u

Haarlem On Air! Livestream:

Celebrating 9 years of Minor Operation Bookings!Dan German
Jack Grelle
Leadbeaters
Vic Ruggiero

Minor Operation Bookings presents AGAINST THE STREAM FEST!

Alweer negen jaar lang staat Minor Operation Bookings garant voor vlijmscherpe punk, wervelende hardcore, gruizige garage, ranzige rock 'n roll en opzwepende bluegrass en country. Zolang bands een DIY-mentaliteit hebben en flink tegen het systeem aantrappen, zijn ze welkom bij het platform van eeuwige kutpunker Ivo Trash.

Om dit negenjarige bestaan te vieren zal hij op 29 en 30 mei vanuit het Slachthuis twee avonden lang via Haarlem On Air een aantal van de beste acts van het moment de ether in slingeren.

Zaterdagavond draait het om rock 'n roll, blues, bluegrass en americana. Deze avond zullen er zelfs twee buitenlandse muzikanten vanuit hun woonkamer een optreden verzorgen!

Vic Ruggiero is vooral bekend als frontman van de New Yorkse skaband The Slackers, maar zal deze avond zijn soloset met ons delen. Bereid je voor op rockende blues versies van Slackers hits, eigen werk en een selectie aan oldies. Mensen die hem de afgelopen jaren al op eerdere Minor Operation Bookings shows zagen, weten wat voor feest der herkenning ze te wachten staat.

Ook Jack Grelle heeft de afgelopen jaren Haarlem al meermaals aangedaan. Deze country troubadour uit St. Louis speelt politiek beladen nummers over onrecht, hartenzeer en 18-wheeler trucks.

De Amsterdamse heren van Leadbeaters zullen vanuit het Slachthuis de boel ophitsen met hun high octane bluegrass beukers en de van oorsprong Engelse Haarlemmer Dan German zal deze avond het spits afbijten met zijn hartverscheurende country en americana liederen over onder andere het leven van Evil Knievel en zijn eigen kortstondige relatie met Taylor Swift.

Beide avonden zullen muzikaal omlijst worden door een dampende dj-set van Crazy Crude Sjef die zijn beste punk en rock 'n roll plaatjes uit de kast zal trekken aangevuld met wat klassieke favorieten uit de collectie van de heer Trash, die ook de presentatie voor zijn rekening zal nemen!

Dus stel je beeldbuis deze avonden af op de twitchstream van Haarlem On Air/Slachthuis13 en voeg je bij ons om met gebalde vuisten en swingende heupen te vieren dat MOB zich al negen jaar inzet voor het Haarlemse tegengeluid vanuit de underground.

Dit jaar helaas vanuit quarantaine, maar wij beloven u dat het tiende jaar daardoor nog maar eens eventjes extra in stijl gevierd zal worden!

Slachthuis kanaal op Twitch

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring