• indie
  • reggae
  • folk
  • zomers

Zo 30-06 | Caprera | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 44,50

Patronaat presenteert in Caprera

Xavier Rudd (AUS) + Tay Oskee (AUS)

Xavier Rudd (AUS) + Tay Oskee (AUS)

Allebei de shows zijn uitverkocht. Heb je naast de kaarten gegrepen? Xavier Rudd speelt op nog wat andere plekken in Nederland waar nog kaartjes voor beschikbaar zijn. Check onderaan deze pagina waar en wanneer.*

De Australische Xavier Rudd stond jarenlang bekend als kampvuurkoning die succesvol als one-man-band optrad, zittend, omringd door zijn collectie van digderidoos, gitaren en percussie. Nu speelt de multi instrumentalist enkel en alleen nog de grotere zalen en festivals. Eerder speelde Rudd een door Patronaat gepresenteerde show op het strand bij Woodstock 69 in 2015. We zijn dan ook zeer blij hem dit keer te mogen verwelkomen in het prachtige openluchttheater Caprera. In zijn teksten zingt hij over onderwerpen die in zijn dagelijkse leven belangrijk zijn. Zo hoor je in zijn indie folk geïnspireerde songs terug over zijn bewuste levensstijl, zijn passie voor surfen, wandelingen over het strand, kampeer trips met familie en veganisme. Op zijn meest recente langspeler Storm Boy brengt hij deze onderwerpen tot leven met authentieke riffs en mellow doch dansbare liedjes.

Xavier Rudd nodigt Tay Oskee uit als voorprogramma voor zijn concerten deze zomer. Tay Oskee is een Australische singer-songwriter die begon als straatmuzikant. Hij werd al snel opgepikt en binnen korte tijd mocht hij mee op tour van Angus & Julia Stone, Ziggy Alberts en Tash Sultana. Kom op tijd om zijn show niet te missen!

Voorlopig tijdschema:
19:00 open
19:30 - 20:00 Tay Oskee
20:30 - 22:45 Xavier Rudd


Let op: dit is een openluchtconcert. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Caprera zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Caprera. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.

* Er zijn nog kaarten voor de volgende data:
27 juni SPOT/De Oosterpoort, Groningen
29 juni Doornroosje, Nijmegen
14 juli Tivoli Vredenburg, Utrecht
2 augustus Maassilo, Rotterdam

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring