• hiphop

Do 30-08 | Caprera | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | € 27,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0,50)

Patronaat & Caprera presenteren:

Ronnie Flex & Deuxperiencein Caprera

Ronnie Flex & Deuxperience

Voor de gelukkigen met een kaartje hebben we bij dezen wat handige praktische info, zodat je alvast goed voorbereid bent voor de show van Ronnie Flex in  Caprera!

Tijdschema & algemene info
Deuren open: 19:30
Aanvang hoofdprogramma: 20:30
Let op! Er is geen voorprogramma.
Dit concert is voor alle leeftijden. Het concert is uitverkocht, er zijn geen tickets te koop aan de kassa.
Caprera heeft zitplaatsen naar keuze. Wil je verzekerd zijn van een goede plek, kom dan op tijd. Het is niet mogelijk plekken te reserveren. Het is toegestaan een kussentje mee te nemen om op te zitten. Als het regent, worden er gratis poncho’s uitgedeeld. Paraplu’s zijn toegestaan, maar we vragen je om deze tijdens het concert dicht te klappen zodat iedereen goed zicht heeft.

Foto’s & video: Het is bij dit concert niet toegestaan met eigen spiegelreflexcamera’s of professionele apparatuur opnames of foto’s te maken. Deze apparatuur mag helaas niet mee naar binnen genomen worden. Het is ook niet toegestaan om met iPads foto’s te maken of te filmen. Flitsen is in geen geval toegestaan.

Eten & drinken:
Caprera verkoopt diverse kleine snacks en koude en warme dranken. Het is niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen. Uw tas wordt hier op gecontroleerd. De bar zal tijdens het concert geopend zijn.

Muntverkoop:

Caprera werkt met een muntensysteem. Deze munten zijn met pin of contant aan te schaffen bij de verschillende verkooppunten op het terrein. De munten kosten €2,70 per stuk en zijn het hele seizoen geldig. Niet gebruikte munten kunt u naderhand weer inleveren en inwisselen voor geld. Heeft u online munten gekocht bij de aanschaf van uw tickets? Dan kunt u deze tussen 19:30 en 21:00 bij de kassa beneden ophalen, op vertoon van uw muntenticket. Ga bij binnenkomst in de linker rij staan. We werken met 1 munt statiegeld per consumptie om het bos en het natuurgebied schoon te houden. Na afloop kunt u uw glas retourneren of doneren.

Vervoer & adres:
Adres: Hoge Duin & Daalseweg 2, Bloemendaal. Telefoon kassa Caprera op de dag zelf: 023-5250050. Vragen: info@patronaat.nl
Kijk voor meer informatie over parkeren en bereikbaarheid op de website van Caprera.

Deze show is uitverkocht!

Er is geen minimumleeftijd voor deze show.

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, 'Blijf Bij Mij' en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts. Zijn tweede album 'Rémi' (2017) is beloond met een Edison voor 'Beste Album' en 'Beste Hiphop'. In het juryrapport van deze meest prestigieuze muziekprijs werd Rémi ‘een modern meesterwerk' genoemd. In 2018 brak hij het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000+ keer) met het nummer 'Fan'.

Samen met de band Deuxperience tourt hij sinds vorig jaar door Nederland. Shows op alle grote festivals waaronder Pinkpop en Lowlands ontvingen lovende recensies. In het najaar van 2017 ging de Rémi-tour van start. Zeven uitverkochte shows, met als grand finale twee keer een bomvol Paradiso Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring