• rock
  • punk
  • rocknroll

Vr 30-08 | Patronaat | Open: 21:00 u Aanvang: 21:30 u | gratis

Minor Operation Bookings

Jailtat
The Tabascos
Filthy McNasty

Jailtat + The Tabascos + Filthy McNasty

Minor Operations heeft weer een mooie mix van punkrockbands bij elkaar gesprokkeld voor deze augustus editie! Vanavond zijn Jailtat, The Tabascos en Filthy McNasty te zien, entree gratis! Ook is er in de Laadstraat weer een M.O.B. stand te vinden waar je een donatie kan doen voor het goede doel.

Jailtat

noemt zichzelf “Bad-ass” rock&roll. En met reden! Dit vijfkoppige rockmonster uit Rotterdam/Den haag is geïnspireerd door The Stooges, Sex Pistols, The Damned en Dead Boys. Een stevige energieke sound om de avond mee af te trappen dus!

The Tabascos

Haarlems-eigen powertrio The Tabascos  (foto: Marc Gaertner) is als The Ramones in hun hoogtijdagen met springerige meezingers en razende riffs. Na hun te gekke show vorig jaar in Patronaat als voorprogramma van The Queers kunnen we niet wachten hen weer op het podium te verwelkomen.

Filthy McNasty


Tenslotte sluiten we af met 90’s ruige rock'n'roll/punkrockers Filthy McNasty. Ze bestaan dit jaar 10 jaar en vieren dat deze avond graag met alle fans mee! Kortom: een avondvullend keihard punkrockprogramma, waarin best een stukje ruimte voor gevoeligheid en warmte naar de mensen toe zal zijn...alleen niet binnen!

21:30 - 22:00 Jailtat
22:15 - 22:45 The Tabascos
23:00 - 23:30 Filthy McNasty

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring