• rocknroll
  • punk
  • blues
  • voodoorhythm
  • gothic

Vr 31-10 | Patronaat | Open 19.30 u Aanvang 20.00 u | € 13,50 vvk / € 15,- deur

HALLOWEEN: CIRQUE DU SAMHAIN

THE LEGENDARY SHACK SHAKERS (USA)
THE DEAD BROTHERS (ZWI)
HORST THE GERMAN AKA JOOST VAN BELLEN
HALLOWEEN BY M.O.B:
HAARLEM GRAVEROBBERS
THE MISPRICKS
HOFSTAD GROEP

THE LEGENDARY SHACK SHAKERS (USA) + THE DEAD BROTHERS (ZWI) + HAARLEM GRAVEROBBERS + THE MISPRICKS + HOFSTAD GROEP

Een rockend Halloween feestje in de kleine zaal en Café van Patronaat!

The Legendary Shack Shakers zijn punkbluesrockers uit Kentucky die vanaf halverwege de jaren negentig punk, Texaanse polka, delta blues, rockabilly en gothic rock op briljante wijze mixen. Tot 2003 speelde de bizarre one-man-band Joe Buck mee met The Legendary Shack Shakers, maar daarna gaat de band als viertal door met J.D. Wilkes aan kop, Mark Robertson op bas, Duane Denison op gitaar en Brett Witacre op drum. Geen zorgen, het moordende tempo en volume worden afgewisseld met vrolijke, dansbare polkapunk. 

Opgestaan uit de greppel die diende als graf, zijn The Dead Brothers terug ten tonele! De Zwitserse funeral rockers, een strijkorkest met mountain folk, geven Wagners gothic een lesje punkrock: samen is het 'blackgrass', de donkere kant van bluegrass... Met violen, mandolines en cello's, een duivels kloppende contrabas, een pomp pedaal orgel uit het begin van de vorige eeuw, banjo's, de jaren zestig twangy Hopf gitaar, een Hawaiiaanse lap-steel gitaar, een zingende zaag en trommelen op een zwerf-koffer. Ja, dat is het geluid van de Dead Brothers!
Daar mogen we nu nog een Prins der Duisternis aan toevoegen, niemand minder dan Horst The German aka Joost van Bellen! Dit rockende dj monster neemt de levende doden mee de nachtelijke uurtjes in.

Het Cafégegriezel vormt de aftrap van deze avond, en wordt gepresenteerd door Minor Operation Bookings (vanaf 19.30 uur open) met punkabillies Haarlem Graverobbers, fucked up Misfits tribute The Mispricks en levende doden Hofstad Groep. DJ Gilian jaagt de stilte op de vlucht.

 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring