• feest
  • hits
  • retro
  • disco

Di 31-12 | Patronaat Stage 1, 2, 3 & 4 | 01.00 u - 07.00 u | laatste rondje € 36,- | 18+ | Pin Only

Oud & Nieuw 2020

Patronaatje Tot Het Gaatje:
Stage 1: 90'S NOW x Fluff Disco x Zer00's Heroes
Stage 2: Vunzige Deuntjes'T Gaatje hosted by Je Suis Energy
Stage 3: Silent Disco: Dexter's Lab
Stage 4: Karaoke
Loading Dock: Flash Wedding

Patronaatje Tot Het Gaatje: 90'S NOW x Fluff Disco x Zer00's Heroes + Vunzige Deuntjes + Silent Disco + Karaoke + Flash Wedding

Met oud & nieuw gaat Patronaatje Tot Het Gaatje! Een mini-festival met feest en gekkigheid in alle hoeken en gaten van het pand. Het laatste rondje kaarten is nu in de verkoop, wees er snel bij! In de grote zaal knal je het nieuwjaar in met de grootste meezingers uit de jaren ’90, ’00 en wordt er flink aan de discobol gedraaid. Eenmalig draaien 90’S NOW, Zer00’s Heroes en Fluff Disco samen een hele nacht aan elkaar. Regels zijn er niet, alles wordt door elkaar gemixt, maar altijd met de vuistregel dat je als publiek uit volle borst kan meezingen natuurlijk. Verwacht booty shaking disco knallers, hits van Linda Roos en Jessica, Justin Timberlake, Nirvana, Outkast en nog veel meer. Chaos, crisis in Stage 1! Stage 2 wordt overgenomen door Vunzige Deuntjes die weer hun beste blik aan hiphop, rnb en dancehall zullen opentrekken.

HELEMAAL TOT HET GAATJE ga je natuurlijk in 'T Gaatje! Dit jaar worden drie zalen gehost door Je Suis Energy! Oh yeah. 

Stage 3: Silent Discoooooooo
Stilstaan tijdens de JSE SilentDisco? Onmogelijk! 2 DJ Teams battelen namelijk continue om jouw aandacht! De DJ’s gaan geheel in stijl en met behulp van hun eigen MC de strijd met elkaar aan, met als doel zoveel mogelijk koppen te veroveren. Zijn het bijvoorbeeld de Dexters vs. De Didi's? Kies dan snel je stijl; Ben jij team Wetenschap of team Ballet? Gekke professor of supergirly meisje? Wat je ook kiest, je danst je benen onder je romp vandaan met de hardste hits en schreeuwt je stembanden schor met de lekkerste meezingers!

*Partytip* Doe je koptelefoon ook eens af en beleef een unieke luisterervaring van je meezingende mede-partygangers!

Stage 4: Karaokeeeeeeeeeeeeee
Zing je longen uit je lijf bij de karaokeshow. Kies uit 100 verschillende hitjes van 80s tot nu. Trek een lekker fout outfitje aan, vervolgens word je door de Je Suis Energy presentator aangekondigd. Pak de microfoon en rock de stage als nooit te voren!

Loading Dock: Flash wedding 
Hoe ga je beter het nieuwe jaar in dan door te trouwen? Chill 'm op de stoeltjes Of stort jezelf door de Flash Wedding en trouw in style tijdens Patronaatje tot het Gaatje! Kom trouwen met je geliefde, je fles champagne, of met jouw nieuwe feest-maat. Een pijl van cupido en een zege van de priester, 2020 begint voor jou vol LOVE! 

Let op: 18 + [ID verplicht bij binnenkomst]. 

Officiële tickets worden alleen via Ticketmaster verkocht, let hierop bij de aanschaf van je ticket. Pas aub op met zwarthandelaren. We verkochten geen tickets via andere kanalen dan Tickermaster dus let op voor fraudeurs en secundaire ticketing. We kunnen niet garanderen dat tickets van een andere outlet dan Ticketmaster geldig zijn (voorbeelden: Via GoGo, Tickettack, Ticketswap). Dus wees alert! Je loopt echt risico dat je ticket niet geldig is aan de deur.

Prijzen (alle prijzen zijn inclusief servicekosten):
Eerste Rondje: € 18,50 (uitverkocht)
Tweede Rondje: € 23,50 (uitverkocht)

Derde Rondje: € 28,50 [uitverkocht]
Laatste Rondje: € 36,- [uitverkocht]

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring