• hiphop
  • hits
  • pop
  • rnb

Vr 31-03 | Patronaat Haarlem | 23:00 - 04:00 u | € 8,- early bird (ex fee) / € 10,- vvk (ex fee) / € 12,50 deur | 16+

INFRAROOD: Josylvio

Josylvio (Live)Moradzo
Dominic Broocks
Cajor
Crayflax
B3RROR

Mc Zoë

INFRAROOD #VII

INFRAROOD, hét 16+ feest van Haarlem en omstreken, is back in Patronaat! Zo wisten ze de grote zaal van Patronaat al een aantal keer uit te verkopen met onder andere headliners als Sevn Alias, Cho, Lil Kleine en Jonna Fraser. Het belooft dus een veelbelovende editie te worden op 31 Maart! Ditmaal zal INFRAROOD volledig in het teken staan van.....

INFRAROOD staat bekend om onbekend Haarlems talent een kans te geven, bijgestaan door een grote naam in de Nederlandse rap-/dj-wereld. 

De headliner van INFRAROOD #VII: Neon Jungle is niemand minder dan Josylvio! Met tracks als 'Bij Mij ft. Bizzey' en 'Le7nesh ft. Sevn Alias' timmert hij goed aan de weg! Kom jij hem checken op 31 maart in Patronaat Haarlem?

Moradzo, dé diskjockey van FunX én held achter de draaitafels, maakt zijn return op INFRAROOD #VII! Met zijn vlammende deuntjes zal hiervoor dat jij een geweldige ervaring beleeft op de zevende editie van INFRAROOD! Ga jij hem checken?

INFRAROOD-resident van het eerste uur Dominic Broocks mag vanzelfsprekend niet vergeten worden op de line-up van INFRAROOD. Toerend door heel het land doet hij menig persoon versteld staan met zijn dj-kunsten, Dominic Broocks is een natuurtalent die binnen nu en twee jaar acte de présence zal geven op meerdere (inter-)nationale festivals!

Na tweemaal zijn opwachting gemaakt te hebben mag CAJOR wederom aan de slag op INFRAROOD! Dit Haarlems’ talent verbluft Jan en alleman met zijn produce-kunsten, zijn home-made tracks zijn meerdere malen op de nationale radio voorbij geflitst! Onthoud deze naam, de Haarlemse dj-wereld heeft met CAJOR een pareltje in handen!

Smack-legende Crayflax is ook present op de zevende editie van INFRAROOD! Waar Smack zijn thuisbasis was, groeit Crayflax nu door naar het échte Haarlemse uitgaansleven. Zijn EP met Raynor Bruges was meer dan aan, wederom één van dé beloftes van Haarlem!

B3rror maakt voor het eerst zijn opwachting op het INFRAROOD-feest, maar dat betekent niet dat deze jongen geen talent heeft. Weinig jongeren hebben gepresteerd wat hij voor elkaar heeft gekregen, met twee selfmade tracks die beide meer dan 500.000 keer beluisterd zijn timmert hij hard aan de weg van zijn nog prille dj-carrière!

Niemand minder dan MC Zoë zal ervoor zorgen dat de INFRAROOD-vibe aanwezig blijft in de grote zaal van Patronaat! Haar vocals zijn bekend van tracks van onder meer KD Soundsystem. Alle dames in de tent, laat maar zien dat je er bent!