• pop
  • soul
  • jazz

Vr 31-03 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | € 7,50 (ex fee)

Shary-An LUNA MAE

Shary-An + LUNA MAE

De 'souldiva' en oud deelneemster van The Voice of Holland komt binnenkort met een nieuw album en voor een show naar Patronaat!

Na haar muzikale roadtrip van The Voice of Holland, bracht Shary-An in 2014 haar eerste EP Good Girl uit. Daarna heeft ze bewust een korte break genomen. Tijdens een periode van rust in 2015 is ze teruggegaan naar haar roots. Shary-An besloot het heft in eigen handen te nemen en muziek te maken waar zij echt gelukkig van wordt. Ze maakte de dappere beslissing om voor haar eigen passie en droom te gaan en besloot dit allemaal in eigen beheer te doen. Op 16 mei 2016 kwam haar eerste single Summer of my Life uit. Dit was echter nog maar het begin. Ook haar tweede single Save You is ondertussen een feit. In het voorjaar van 2017 zal ze haar album Project Me releasen! Één ding is zeker, een show van Shary-An betekent een show die barst van energie.

Luna Mae werd bekend als de backingvocalist van Waylon, Glennis Grace, Gerson Main, Typhoon, DeuXperience, Ronnie Flex & Jayh. De afgelopen maanden trad zij in de grootste concertzalen van Nederland (Ziggodome en Ahoy) als achtergrondzangeres van Waylon en Typhoon op. Ook trad Luna samen met niemand minder dan Lakecia Benjamin (Stevie Wonder en Macy Gray) op op het North Sea Jazz Festival, maar nog liever staat zij zelf op de voorgrond. In 2015 bracht ze haar debuut EP ‘Sky’ uit en was hierdoor benoemd tot ''Soul & Jazz Talent'' bij Radio 6. Hierdoor was ze kort daarna te zien in ‘De Wereld Draait Door’. Verder stond Luna onder andere op Vrienden van Amstel Live, North Sea Jazz Curaçao, Concert At Sea en deed ze mee als Singer-Songwriter aan de eerste online talentenjacht van Giel Beelen: ‘Giels Talentenjacht’. Waarbij ze in zijn 11-tal belandde. Kortom: deze dame zit niet stil en is vastberaden om met haar prachtige liedjes de wereld te veroveren. Luna Mae is niet voor één muzikaal gat te vangen en maakt muziek zoals het is bedoeld: vanuit het hart.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring