• pop
  • soul

Vr 31-05 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | € 15,50

Steffen MorrisonKelly Briais

Steffen Morrison + Kelly Briais

Het zijn artiesten als Steffen Morrison die het oude soulgeluid weer tot leven brengen en er een nieuwe, opwindende eigen draai aan geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen.

Steffen groeit op met de tunes, moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan heeft toegevoegd. Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte  liefhebbers; hij appelleert door zijn verschijning en zijn muziek aan een heel breed publiek. 

Momenteel werkt Steffen aan nieuw materiaal dat in het voorjaar van 2019 moet gaan verschijnen.

Het voorprogramma wordt vanavond verzorgd door Kelly Briais. Kelly Briais is op haar 19e begonnen met zingen tijdens haar studie aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hier lag de focus meer op musical zang. Na haar afstuderen heeft ze ervoor gekozen om zich meer te richten op haar eigen sound en begon met het schrijven van teksten. Haar muziek is een mix van akoestische soul en rnb. Kelly is ook deel van het Zo! Gospel Choir waarmee ze met vele artiesten het podium heeft gedeeld o.a Olleta Adams, Mariah Carey, Ladies of Soul en Waylon. Kelly is klaar om haar eigen repetoir te delen met het grote publiek!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring