• pop
  • rob-acda-award

Vr 04-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20.00 u | € 6,- vvk (ex fee) / € 7,- deur

Rob Acda Award 2016-2017
Voorronde 1Amikdla
Babooshka
Below Home
Coyote House
Reino
The Unterribles

Rob Acda Award 2016-2017 - Voorronde 1

ROB ACDA AWARD

De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. De competitie biedt de deelnemers de kans podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en potentieel naar huis te gaan met een goed gevuld prijzenpakket.

Op donderdag 1 september is de aanmeldperiode van de Rob Acda Award en de Rob Acda Foto Award 2016/2017 van start gegaan (inmiddels gesloten). Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten en popfotografen de kans om podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en deelnemers maken kans op een interessant prijzenpakket. Voor meer informatie en inschrijfformulieren ga naar www.robacdaaward.nl. De aanmeldperiode van deze editie loopt tot en met 1 oktober. 
Uit alle aanmeldingen worden 24 acts geselecteerd die het tegen elkaar op nemen in vier voorrondes. Een jury, bestaande uit diverse muziekprofessionals, zal iedere voorronde een winnaar kiezen. Deze zullen het in de finale tegen elkaar op nemen. Daarnaast is de stem van het publiek van invloed; de act met de meeste publieksstemmen uit alle voorrondes verdient tevens een plek in de finale. Het prijzenpakket bestaat dit jaar o.a. uit: het openingsoptreden op Bevrijdingspop 2017, diverse andere optredens, opnames in een professionele studio en waardebonnen van Muziekhandel Alphenaar.

Op woensdag 12 oktober werden de geselecteerden voor de Rob Acda Award 2016/2017 bekendgemaakt in Café Stiel’s te Haarlem, waar ook Mantra, jury- en publieksprijswinnaar van vorig jaar, zal optreden. Hierop volgen de voorrondes in Patronaat op 4 november, 9 december, 6 januari en 3 februari. De finale is op vrijdag 17 maart 2017 in de grote zaal van Patronaat. 

Rob Acda Foto Award
De Rob Acda Foto Award is een competitie waar talentvolle (pop)fotografen hun eigen visie op popfotografie kunnen laten zien. Aanmelden is toegestaan voor fotografen uit heel Nederland. De winnaar van deze competitie wint o.a. fotoafdrukken van Unfold, foto opdrachten en een expositie in Café Pitcher.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring