• loud
  • punk
  • poppunk
  • jera

Zo 04-11 | Patronaat | Open 18.30 u Aanvang 19.00 u | 18,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf 0,50)

State Champs (USA)Seaway (USA)
Stand Atlantic (AUS)
Woes (UK)

State Champs (USA) + Seaway (USA) + Stand Atlantic (AUS) + Woes (UK)

De sympathieke poppunkband State Champs maakt van elke show een feestje! Hoe kan het ook anders als je songs als "Elevated", "Secrets" en "All You Are Is History" combineert met hun hyperenergieke performance. Een combinatie die resulteert in dat je wil dansen, stagediven, moshen en meezingen. De band uit de Pure Noise Records stal rond Derek DiScanio en Tyler Szalkowski timmert al sinds 2010 aan de weg en zijn graag geziene gasten in Nederland. Zo stonden ze eerder in Amsterdam en Utrecht, en komen ze nu voor de eerste keer naar Haarlem om de release van album nummer 3 'Living Proof' te vieren. Wij kunnen niet wachten!

Seaway's grootste muzikale invloed is het moment uit de film 'American Pie' dat Jim naar Kevin's huis rent en dat je Blink 182's Mutt op de achtergrond wordt afgespeeld. Daarvan is geen woord gelogen, want de vrolijke poppunk van deze vijf Amerikanen staat als een huis. Na hun zomertour met Sum41 gaan ze in het najaar met State Champs mee.

Het Australische Stand Atlantic is volgens Kerrang! 'one of pop-punk's brightest hopes'. Bonnie Fraser & co. maakten halverwege 2017 enorm veel indruk met de EP 'Sidewinder'. Songs als "Coffee At Midnight" en "Chemicals" zijn meeslepend met ontzettend herkenbare lyrics. Mis ze niet!

In de lijn van Britse poppunkbands als Neck Deep, As It Is en Roam, komt nu Woes. Een vierkoppig aaibaar pizzamonster uit Edinburgh dat recent haar 'Self Help' EP uitbracht. Een plaatje met persoonlijke songs, waar de hoop en positiviteit van af spat. 'It's lit af' met 'good vibes' dat 'changes lives', zoals ze het zelf zouden zeggen.

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring