• house
  • hiphop
  • techno
  • elektronica

Vr 04-12 | Patronaat | 20.00 - 23.00 u | 23.00 - 04.00 u (18+) | € 10 vvk / € 15,- deur

De Sluwe Vos
presents
Kontra Live
MVDLCatz 'n Dogz (PL)
Beesmunt Soundystem
Illesnoise

De Sluwe Vos presents Kontra Live + Catz 'n Dogz + Beesmunt Soundystem

Met zijn nieuwe show geeft De Sluwe Vos het woord ‘live’ binnen de kaders van elektronische muziek een nieuwe dimensie. Na de release van zijn debuutplaat ‘Kontra Album’ vindt Sluwe de tijd om naast zijn drukke tourschema als dj te repeteren met zijn band. 

De Kontra Album-tour staat niet alleen voor een reis langs steden en podia, De Sluwe Vos neemt je ook mee op langs de genres die hem hebben geïnspireerd tot het maken van de plaat. Zo werkte hij met raplegenden Sticks (Opgezwolle, Great Minds), Willem de Bruin (The Million Plan) en Miss Bunty. Artiesten die stuk voor stuk gastoptredens leveren tijdens zijn tournee met het driekoppige percussie ensemble Stick House, dat klassiek slagwerk en elektronische muziek samenbrengt. 

Robert Vosmeijer, zoals Sluwe' echt heet, is een van de snelst groeiende namen in de Nederlandse en Belgische dancescene. Hij groeide op in Deventer en baande zijn weg naar het Amsterdamse nachtleven door house en techno te mengen tot een explosief eigen goedje.

's Nachts gaan we door met een house- en techno-programma op een spannend randje van de underground. Op het programma Catz 'n Dogz, de mannen achter Pets Recordings. Dit diervriendelijke duo staat bekend om hun levendige dj sets, waarbij ze met catchy baslijnen house, disco, hiphop en andere muzikale verrassingen aan elkaar rijgen.

Na Catz 'n Dogz is nu de tweede naam bekend, ook van Pets Recordings: niemand minder dan Beesmunt Soundsystem. Met een nieuwe release en hun dj sets laat het Amsterdamse duo precies dat interessante gebied tussen house en techno horen. 

Illesnoise genereerde bekendheid door een reeks van mixtapes die varieerden van feelgood naar romantische house, maar tegenwoordig geeft ze ook stevigere vegen uit de pan. Stuwende baslijnen staan centraal in haar sets, zo ook op bijvoorbeeld Awakenings, luister hier die techno georiënteerde set terug. 

20.00 - 23.00: De Sluwe Vos presents Kontra Live + MVDL
23.00 - 04.00: Catz 'n Dogz + Beesmunt Soundsystem + Illesnoise

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring