• rock
  • bluesrock
  • classicrock

Do 05-10 | PATRONAAT | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 17,- (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

JAN RIJBROEK BAND with special guests Adam Spoor and Hans Vos

JAN RIJBROEK BAND

Blues Rocker Jan Rijbroek was altijd een van de hardst werkende gitaristen/zangers in showbizz, hij was in de jaren 80 de zanger van onder meer ELVIN BISHOP BAND ( hit: Fool around and fell in love ), waar hij 2 jaar lang mee door de U.S.A. tourde
Ooit begonnen als kind-zanger in het circuit van het Cocktail trio en Eddy Christiani (voor de jonge lezers: erg populaire artisten uit de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw) vertrok Jan naar Duitsland waar bij het klappen van de zweep leerde.
Uiteindelijk kwam Rijbroek uit op meer dan 150 shows per jaar over de gehele wereld en speelde hij met grote acts als The Allman Brothers, Lynyrd Skynyrd, Santana, Chuck Berry, ZZ Top en vele anderen - wie heeft hem toen niet op de vele festivals in den lande zien staan met zijn  band?
Helaas moest Jan in 2009 i.v.m. een ernstige hartziekte het absoluut rustiger aandoen en stopte hij met optredens geven. Gelukkig gaat het nu weer uitstekend met hem, het bloed kriebelt en op aandringen van de vele fans staat Rijbroek in 2017, zij het selectief, op een aantal festivals en clubs. Verwacht deze avond natuurlijk ook de nodige vrienden, die als gasten even het podium komen bestijgen...Tonite's the Nite!

"Can’t help but loving this rockmachine" (Rolling Stone U.S.A.)

"Music from the soul" (Melodymaker U.K.)

Special guests deze avond: Adam Spoor en Hans Vos


Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring