• pop

Vr 05-03 | Patronaat | Open 20.00 u - Aanvang 20.30 u | € 23,50 | Pin Only

VERPLAATST

Tributeconcert RipLive editie 2019 - het grootste eerbetoon van Nederland!

Tributeconcert RipLive editie 2019 - het grootste eerbetoon van Nederland!

Dit concert is verplaatst naar 4 maart 2022

Het concert van RIP Live op 13 maart 2020, eerder uitgesteld naar 13 juni 2020 en 5 maart 2021, is wederom verplaatst en zal nu plaatsvinden op 4 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

 

Met een line-up die werkelijk alle kanten op gaat belooft de vierde editie van RipLive, het jaarlijkse eerbetoon aan overleden artiesten, een memorabele avond te worden. Het jaarlijkse concert, dat bekend staat om zijn kwalitatieve én eigenwijze programma, is gaat weer werken aan een sterke line-up. 
Tributeconcert RipLive is, sinds het ontstaan in 2017, een van de grootste hommages aan overleden artiesten. Mede-oprichter en organisator Hans Goes legt uit: “Elk jaar brengen we een eerbetoon aan artiesten die ons het jaar er voor ontvallen zijn. Door het verschuiven naar het andere jaar gaat het dus over muzikanten die in 2019 én in 2020 zijn overleden. Omdat je nooit weet wie er heen gaat is er dan ook elk jaar een afwisselend programma. Maar een ding is zeker: de nummers die gespeeld worden staan in ons geheugen gegrift.” 

Line-up 
Op deze avond is de grote zaal van het Haarlemse Patronaat dus het podium waar de nalatenschap van de sterren nog eenmaal zal schitteren. Door het verplaatsen van dit '2019' concert door de corona-dingen in 2020, kunnen we nog even geen namen noemen. Zodra we bevestigde namen binnen hebben, melden we dat.

Begeleidingsband
De strakke band die de artiesten begeleid, de zogenoemde RipLiveBand, bestaat uit Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne), Thijs Vermeulen (Sjako!), Paul van Schaik (Family/Alain Clark), Xander Treffers (Rosa King, K-Otic, Edsilia Rombley, Marianne Weber) en Bart van der Poel (Sellfish). Violiste Maria Eldering en blazersmuzikanten Rodney Calis en Erwin Benjamins sluiten bij een aantal nummers aan. 
De backingvocals worden gedaan door de Ripgirls (Marieke Terol – Hegger, Lisa Cobelens en Muriel van Dijk). 
De presentatie ligt in de handen van de bedenkers van het concert, Hans Goes en Alain Timmers.

 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring