• pop
  • indie
  • rock
  • folk

Ma 05-06 | Patronaat | Open: 19:00 u - Aanvang: 20:00 u | € 29,- (ex fee)

Exclusieve NL show!

Jake Bugg (UK)Max Meser

Jake Bugg (UK) + Max Meser

De jonge Engelse folky rock ’n roll hitmachine Jake Bugg geeft een exclusieve NL show in Patronaat! Jake Bugg werd bekend met nummers als het aanstekelijke en dansbare Lightningbolt (2012) waarmee hij een verpletterende indruk achterliet bij het grotere publiek. Inmiddels is de singer-songwriter pas 22 lentes jong(!) en heeft al een wereldwijde tournee, shows op de grootste festivals en veel airplay op zijn naam staan. Na zijn gelijknamige debuutalbum (2012) volgde de Engelsman in 2014 op met zijn tweede studioalbum ‘Shangri La’ dat werd geproduceerd door Rick Rubin. Inmiddels is zijn derde langspeler ‘On My One’ (2016) uit en hiervoor schreef Bugg alle elf de songs zelf. 

Let op: de oorspronkelijke locatie van deze show was Woodstock 69 te Bloemendaal aan Zee. Op 25 april j.l. werd hierover het volgende bericht naar buiten gebracht:
Om technisch-productionele redenen buiten de locatie om is besloten om het concert van Jake Bugg op Woodstock69 te verplaatsen naar de Grote Zaal van Patronaat. Let op de gewijzigde openingstijd: de zaal gaat om 19:00 open. Omdat we de prachtige strandlocatie moeten achterlaten deze dag, krijgen bezoekers wel een extraatje: op vertoon van je Jake Bugg kaart krijg je de hele dag bij Woodstock 10% korting op een maaltijd in het restaurant. Maar vergeet niet op tijd naar Patronaat te gaan! Het tijdschema is als volgt:
19.00 u - deuren open
20.00 u  - aanvang Max Meser
21.00 u - aanvang Jake Bugg

Change was niet alleen de titel van het debuut (2016) van de Europeaan Max Meser (24), maar ook wat hem overkwam sinds zijn komst naar Nederland en paar jaar geleden. Continue was hij aan verandering onderhevig. Zijn muziek schoof op van bluesy en folky naar Beatle-esque pop. ‘Die titel verwijst naar allerlei ingrijpende veranderingen in mijn leven, zoals wonen in een ander land, maar ook naar mijn andere manier van tegen de dingen aankijken,’ legt hij de titel uit. Het heeft meer lagen. ‘Ik heb zoveel geleerd. Zo wist ik bijvoorbeeld niets van de muziekbizz. En ik leer nog elke dag bij.’ Zo werd hij 3FM Serious Talent en speelde in De Wereld Draait Door. Na de release van het debuut is het snel gegaan met zijn carrière. Alles bleef voortdurend veranderen. De opvolger van Change is intussen al opgenomen. De releasedatum zal later bekend
gemaakt worden. De progressie in zijn songwriting is enorm. De melodieën van de op piano geschreven songs zijn hemels met een classic Beatles feel. En het geluid is geweldig. Geen wonder, Andy Crofts, bassist in de band van Paul Weller, is verantwoordelijk voor de productie. Spot on!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring