• pop
  • rock
  • indie

Wo 05-09 | Woodstock69, Bloemendaal aan Zee | Vanaf 17.00 u | € 42,- (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

Patronaat presents:

Franz Ferdinand (SCO) on the beach at Woodstock69
+ Rats on Rafts

Franz Ferdinand (SCO) on the beach at Woodstock69 + Rats on Rafts

We hebben er zin in! Morgen om 17:00 gaan de deuren open en warmen we op voor Franz Ferdinand en Rats on Rafts. Een paar huishoudelijke mededelingen:

> De reserveringen voor het restaurant zijn vol! Er worden nog wel kleine happen geserveerd, maar er kan helaas geen tafel meer gereserveerd worden bij Woodstock 69.

> De weersverwachtingen zijn wisselend, we verwachten hier en daar een bui. Er zijn gratis poncho’s (zolang de voorraad strekt) bij de bar te halen indien het gaat regenen. Paraplu’s zijn op deze locatie helaas niet toegestaan. We vragen je vriendelijk deze thuis te laten.

> Alle informatie over de locatie, zoals vervoer en parkeren, is te vinden op: https://woodstock69.nl/info/
> Kaarten zijn te scannen vanaf mobiel, graag zelfs!

We wensen je veel plezier!

Deze show is inmiddels uitverkocht. Het tijdschema is als volgt:
17.00 uur: open
19.30 uur: Rats on Rafts
21.00 uur: Franz Ferdinand

Well do ya? do ya do ya want to? Patronaat haalt één van de grootste indierock bands naar het strand. Het schotse Franz Ferdinand staat al meer dan vijftien jaar garant voor een dosis alt rock in de (Europese) hitlijsten. Één ding is zeker, de zandkorrels bij Woodstock69 zullen na deze show nooit meer hetzelfde zijn. 

In 2004/2005 scoorde de band een flinke reeks hits met nummers als Take Me Out, The Dark Of The Matinée, Michael, Do You Want To en This Fire. Stuk voor stuk dansbare meezingers en muzikaal gezien ook nog eens zeer bijzonder inelkaar gezet. Afgelopen voorjaar bracht de band hun langverwachte album Always Ascending uit, waarbij ze samenwerkten met bands als Cassius, Phoenix en the Beastie Boys.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Rotterdamse postpunkformatie Rats On Rafts.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring