• loud
  • hardcore
  • death metal
  • hardcore punk
  • deathmetal

Za 05-09 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:20 u | € 21,- | Pin Only

UITGESTELD!

Kublai Khan TX Justice For The Damned
I AM
Antagonist AD

Kublai Khan TX + Justice For The Damned + I AM + Antagonist AD

LET OP: deze show is verplaatst naar 30 april 2021!

Het concert van Kublai Khan TX op 5 september is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 30 april. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland


In een korte tijd is de Texaanse hardcoreband Kublai Khan TX uitgegroeid tot een vaste gast hier in Haarlem. De band stond hier namelijk al eerder tijdens de Never Say Die! Tour, als support van Knocked Loose en special guest bij Lionheart. Nu komen ze eindelijk als headliner deze kant op, tijdens deze tour die in het teken staat van het meest recente, vierde album 'Absolute'. Live heerst de groep over elk podium als een veldmaarschalk over een slagveld en de charismatische frontman Matt Honeycutt draagt het hart op de tong en weet elke zaal om z'n vinger te winden alsof het niets is, tijdens songs als 'The Hammer', 'Eyes Up' en 'Self-Destruct'. 

In 2017 verscheen de Australische metalcore crew Justice For The Damned met een enorme klapper - in de vorm van debuutalbum 'Dragged Through The Dirt' - op het strijdtoneel. Beschouwd als een van de harste platen afkomstig uit Down Under, wist de band aan te haken bij menig tour. Waaronder die van Thy Art Is Murder in Patronaat datzelfde jaar. In mei wordt de langverwachte opvolger uitgebracht met 'Pain Is Power' met single 'Guidance From The Pain' als eerste wapenfeit!

De Texaanse death crew I AM staat garant voor een portie botte riffs, groovende drums en vette breakdowns, zoals vastgelegd op de meest recente plaat 'Hard2Kill'. Geïnspireerd door de Big Four of Thrash Metal en meer moderne bands als Power Trip en The Acacia Strain, is I AM 'the dive bomb guitar driven metal that the world needs'.

Antagonist AD  is een moderne hardcore band met een oldschool attitude. Op de gloednieuwe EP 'Through Fire' maakt de Nieuw-Zeelandse band een comeback in stijl. Pure agressie wordt gecombineerd met een vurige passie en een boodschap die schreeuwt om sociale en maatschappelijke veranderingen. 

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring