• pop
  • electronica
  • singer-songwriter
  • folk

Vr 06-12 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 15,50 | Pin Only

Son MieuxLuka

Son Mieux + Luka

Wat vier jaar geleden begon als een akoestisch soloproject van Camiel Meiresonne (26), is in 2019 veranderd in een hechte en stijlvolle synth-popband. Fireand soul, deze vijfkoppige band heeft het allemaal. Camiel zelfis een songwriter, zanger, gitarist, toetsenist en producent. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa. De titel van het debuutalbum,‘Faire de Son Mieux’ (verschenen op 8 februari 2019), is Frans voor 'alles uit jezelf halen' of'alles geven wat je hebt'. ‘Faire de Son Mieux’bestaat uit tien afgeronde popsongs boordevol onweerstaanbare hooksen refreinen. De verhalen zijn persoonlijk volgens de beste folktraditie, maar hebben allemaal een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieuxen vice versa. Samen met zijn vijfkoppige band weet Meiresonne ook live te imponeren meteen energieke, muzikale en overdonderende show. Volgens De ‘Volkskrant’ zelfs déontdekking van Appelpop 2019.

Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend.
Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan sounds tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats, en dat alles met slechts twee muzikanten op het podium. Door beiden meerdere instrumenten in te zetten creëert Luka met haar drummer Joost Wesseling een dynamische show die niet-te-missen is gebleken.

Dit concert is uitverkocht!

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring