• folk
  • soul
  • roots

Za 06-03 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 21:00 u | € 22,- | Pin Only

Frazey Ford

Frazey Ford

Dit is de verplaatste show van 24 mei 2020.

Het concert van Frazey Ford op zondag 24 mei 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zaterdag 6 maart 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

Oprichtster van The Be Good Tanyas (bekend van series als Breaking Bad en Weeds). De zwoele en verfijnde rootspop van deze Canadese singer-songwriter klinkt als een liefdesbaby tussen Joni Mitchell en Neil Young. In 2016 presenteerden wij een concert van Frazey Ford in het prachtige openluchttheater Caprera en dit was een onvergetelijk mooie avond. In 2020 keert zij terug, dit keer bij ons in Patronaat.

Frazey Ford maakte al zeer veel indruk met haar eerste soloalbum 'Obadiah' en speelde na de release ervan exclusief op het Blue Highways festival. Echter haar opvolger 'Indian Ocean' sloeg pas echt in als een bom, met dat album waarvoor ze naar Memphis toog om daar op te nemen in de legendarische  studio’s van Al Green en met zijn voltallige begeleidings band nam ze een droom van een album op dat vrijwel uitsluitend super lovende recensies kreeg. Ze trad ermee zelfs op DWDD en stond voor een volle zaal in de poptempel Paradiso. Haar album werd overal bejubeld in de media en vrijwel overal beloond met het maximale aantal sterren.  de Volkskrant: “Hemelbestormend mooie liedjes” NRC: “Soulstem met vleugels”, Dagblad van het Noorden: “Betoverende countrysoul en een prachtstem”, Varagids: “Wondermooi” OOR: “Wonderbaarlijk album bitterzoete folksoul”,  Humo: “Countrysoul als een genoeglijk knetterend haardvuur” Frazey werkt nu aan een nieuw album dat als werktitel “U Kin B the Sun” heeft, waarvan het eerste single voorproefje een veelbelovend en zeer broeierige sexy remake bied van D'Angelo's "When We Get By" en alvast de toon zet voor een heel bijzonder nieuw album dat naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring