• stage1.5
  • pop
  • synth
  • triphop
  • electronica

Za 06-03 | Patronaat Stage 2 | Open 20:30 u - Aanvang 21:00 u | 12,50

Stage 1,5

LowaddictsSoundsystem
L'Asset

LowaddictsSoundsystem + L'Asset

Dit is de uitgestelde show van 13 november 2020. 

De show van Lowaddictsoundsystem gaat door! Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl Kijk hier voor de FAQ voor alle vragen over je bezoek voor Patronaat.

LowaddictsSoundsystem, bestaande uit Dillan Sondervan en Maaike van der Weide, is een producersduo dat het zelfbenoemde genre Trip-Hop House maakt. LowaddictsSoundsystem is een verwijzing naar het Lowlands festival. Deze invloeden zijn dan ook terug te vinden in de muziek van Dillan en Maaike: een mix van Underworld, Bonobo, Deadmau5 en Moderat. Na hun debuutalbum in 2018 en op verschillende podia en radio te hebben gestaan zoals Paradiso, Melkweg, Sugar Factory, Patronaat, Haarlem 105 en 3FM, werkt LowaddictsSoundsystem samen met Tim Thornton (Fink) aan een vervolg hiervan. Hun nieuwe EP komt dan ook in november dit jaar uit. 

L’Asset: Een frisse sprankelende Alt-synthpop act die haar gevoelens ontdekt via songs die blijven kleven in je hoofd en verpakt zijn in eerlijkheid. Met een licht eigenzinnige touch, maakt ze niet-in-een-hokje-te-stoppen muziek via haar ‘assets’: de live-act, de producers en haar songs. Met haar unieke, Bowie-esque, Britpop stemgeluid geeft ze noodzaak aan haar songs en de urge om haar verhaal te vertellen is groot.

Extra speciaal aan deze avond: LowaddictsSoundsystem en L'Asset presenteren allebei een nieuwe EP, waarvan het voor L'Asset de debuut EP is! De namen blijven nog even geheim, maar Lowaddicts brengt de nieuwe plaat op 6 november uit, waarna L'Asset volgt op de 13e. Tijdens deze show dus de kans om meteen de nieuwe tracks te beluisteren!

    

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring