• feest
  • hits
  • house

Za 06-06 | Patronaat | 21:00 - 00:00

Haarlem On Air! Livestream:

Natte Sokken DJ Team

Natte Sokken Huisfeestje

De heren van Natte Sokken zijn terug op je beeldscherm! Nadat het team Koning Willy spreekwoordelijk heeft ingepeperd met een lading zuip-house op Koningsdag zijn ze weer terug om je huiskamer om te toveren tot een dansparadijs. We mogen weer de kroeg in en het terras weer op, maar Natte Sokken brengt de fuif gewoon naar je huis. Let's go!

Natte Sokken staat voor een mega gevarieerd geluid waar iedereen de kousen mee kan doordrenken. Van house naar disco naar die ene remix van die fijne klassieker, het Natte Sokken DJ Team draait enkel smaakvol slechte beats.

Patronaat kanaal op Twitch

Haarlem On Air! is het nieuwe online platform van Patronaat voor livestreams! De livestreams vinden plaats op verschillende locaties in de stad, waarvan de twee kernlocaties Patronaat en Slachthuis13 zijn. Deze worden voorzien van een vaste streaming set-up en zeer goede apparatuur voor audio, film en video, gebruiksklaar voor alle creatieve partijen uit de stad. We denken out-of-the-box en nodigen niet enkel de vaste gasten van Patronaat uit, maar juist alle kunstenaars, creatievelingen, cultuurfreaks, makers, schrijvers, dichters, dansers. Onze pop-up online podia, zijn jullie podia. Wil je ook deel uitmaken van Haarlem On Air!? Neem dan contact op met: haarlemonair@gmail.com om je plekje in de programmering nu te scoren.
 
Haarlem On Air! is een samenwerking van Patronaat, Slachthuis13 en verschillende partijen uit de stad en regio waaronder Begane Grond, AM:Klub, Nooduitgang!, Natte Sokken, Fiesta Macumba, en meer. Kijk voor de actuele speellijst op www.patronaat.nl of bekijk de Facebookpagina.
 
Tijdens de livestreams, of ervoor of erna, kunnen donaties gedaan worden. De donaties zijn voor de artiesten die tijdens de stream te zien zijn. Doneren kan via www.patronaat.nl/doneren
Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring