• folk
  • singer-songwriter
  • indie

Di 06-08 | Caprera | Open: 19:00 u Aanvang: 20:00 u | € 43,-

Patronaat & Caprera presenteren:

Father John Misty (USA)
José González (SWE)

Father John Misty (USA) + José González (SWE)

Patronaat presenteert op 6 augustus Father John Misty en José González in Caprera. Joshua Tillman, alias Father John Misty kent al een langdurige muzikale carrière.  Onder zijn echte naam, J. Tillman bracht hij al een flinke stapel albums uit en in 2008 werd hij drummer van de succesvolle indie band Fleet Foxes. In 2012 verliet hij de band en werd Father John Misty geboren. Samen met folkzanger José González speelt hij een bijzondere show in het prachtige Bloemendaalse openluchttheater Caprera.

Father John Misty heeft inmiddels 4 indrukwekkende albums op zijn naam staan, waarvan de meest recente ‘God’s Favorite Customer’ in 2018 uitkwam. De Amerikaan is een bijzondere verschijning op het podium. Vol overgave zingt hij zijn rijk gearrangeerde nummers met scherpzinnige teksten. Verwacht een geluid van indierock met invloeden uit traditionele folkmuziek.

De breekbare stem van José González is er een die je direct herkent.  In 2015 bracht hij zijn meest recente album 'Vestiges & Claws', maar liefst zeven jaar na zijn tweede album. Een jaar of dertien geleden werd hij in één klap wereldberoemd toen zijn nummer Heartbeats werd gebruikt in een reclame van Sony met ontelbaar veel stuiterballen. González’ inspiratiebronnen zijn duidelijk hoorbaar in zijn muziek: de verstilde Engelse folk van eind jaren zestig, met Nick Drake als vaandeldrager. 

Let op: de voorverkoop voor deze show start vrijdag 1 maart vanaf 09.00 u.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring