• punk
  • punkrock

Do 06-09 | Kleine Zaal | Open: 19.30 u Aanvang: 20.00 u | € 12,- (€ 9,- tickets niet meer beschikbaar)

SWINGIN' UTTERS (USA)
BANNER PILOT (USA)ACCELERATORS
SWEET EMPIRE

SWINGIN' UTTERS (USA) + BANNER PILOT (USA) + Accelerators + Sweet Empire


Swingin’ Utters begon in de jaren ’80 in Californië en gaat dus al heel wat jaartjes mee. De band zet een zeer intense en energieke performance neer. Ze spelen hier en daar en af en toe een lekker soort licht agressieve country-folknummers, maar met hun snelle upbeat punknummers krijgen ze het publiek altijd helemaal op de knieën. Een band die old-school punk, street punk en melodische punk kan mengen in zo'n live performance verveelt nooit! Gedurende de hele show vecht elk bandlid voor aandacht, en zanger Johnny wint meestal...

Met het album 'Collapser' katapulteerde Banner Pilot zich in 2009 naar de major league of punk rock. NOFX' Fat Mike tekende de band op zijn Fat Wreck Chords en Collapser kwam in de jaarlijsten terug als een van de beste punkplaten van het jaar (niet onze woorden, maar die van PunkNews.org, dus dan weet je dat het waar is). Eind 2011 kwam het derde album 'Heart Beats Pacific' en dat noemt de band zelf "Collapser on steroids". Je kunt het hele album hier zelf beluisteren. Al die tijd heeft Banner Pilot alleen nog maar festivals in de buurt gespeeld, dus nu voor het eerst in een clubshow in Patronaat! 

Punkrockers van eigen bodem Accelerators en melodic-punkrockers Sweet Empire openen de show. Over Sweet Empire werd een jaar geleden geschreven: "De bandleden spelen melodieuze punk met hier en daar wat popinvloeden, maar houden het wel lekker ruig. Deze band heeft zeker potentie om op grotere podia te spelen; of ze dat ook willen is de vraag. 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring