• garage
  • stoner
  • post-rock
  • punkrock

Vr 06-09 | Open 21.00 u - Aanvang 21.30 u | gratis

Irrational Library presents: Der Neue Planet (D) + Metro52 + Kiki BonanzaMr Weird Beard
DJ Disfingered

Irrational Library presents: Der Neue Planet (D) + Metro52 + Kiki Bonanza

Het nieuwe seizoen van de terugkerende Irrational Library avonden wordt geopend op 6 september. Met wederom de beste selectie bands, kunstenaars, spoken word artiesten, dichters en andere opmerkelijke karakters uit H’town en omstreken, uitgenodigd door onze favoriete curator Joshua Baumgarten van Irrational Library. Elke editie wordt het onbekende, de creatieve geest en het opkomende talent ondersteund en krijgt het een podium en een applaus. Zoals altijd zijn de avonden gratis toegankelijk!

Dit wordt een bijzondere editie met een mix van lokaal en niet-lokaal. Van punk, en van prog. Wees welkom!

Metro52 

De local van deze avond is Metro52! Zelf omschrijven ze zich als skatepunk, met garagerock invloeden en een flinke bak energie en speelplezier. We zijn zeer benieuwd naar dit nieuwe talent - gescout door niemand anders dan Irrational Library zelve! Later kan je vast zeggen: daar was ik bij, op die vrijdag de 6e september in die Derde Zaal.. Voor nu kijken we gewoon uit naar die punkrockers van Metro52!

Der Neue Planet (D)

De instrumentale rockband Der Neue Planet komt uit Keulen en is in 2015 opgericht. De stijl is complex te noemen, met progressieve songstructuren en post-rock en stonerrock elementen in de muziek verweven. Laat je echter niet afschrikken door de complexe ritmes en ritmeveranderingen; Der Neue Planet weet de nodige melodie en lagen aan de muziek toe te voegen zodat ook zeker de prog-beginner kan genieten van deze muziek! De band speelde o.a. met Samavayo, Mother’s Cake en Mars Red Sky.

Kiki Bonanza

Kiki Bonanza is een act uit Rotterdam Zuid. Het Arubaans/Nederlands vrouwelijk duo produceert hun eigen beats en teksten.Van Hip-Hop tot House en Raggeaton, ze experimenteren graag met verschillende genres en switchen hier moeiteloos tussen. Met hun energieke live shows, waar ze altijd gemaskerd zijn, hebben ze al menig Rotterdamse uitgaanspot overdonderd. De track Zuid is een ode aan Rotterdam Zuid.

Irrational Library
Live: Der Neue Planet (D) + Metro 52
Open 21:00 | Aanvang 21:30
Entree gratis

 

 

Pin Only

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring