• loud
  • reggae
  • ska

Do 07-10 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 18,-

MOB presents:

The Slackers+ Bitter Grounds

The Slackers + Bitter Grounds

Dit is de verplaatste show van zaterdag 3 oktober 2020​.

Het concert van The Slackers op 3  oktober is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 7 oktober. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

Aanstekelijke 'Jamaican Rock 'N Roll', een mix van ska, reggae met een rockende inslag en een dik New Yorks accent. Als rockers zoals The Sonics of The Rolling Stones waren opgegroeid met ska en reggae in plaats van rhythm & blues zouden zij klinken als The Slackers. Het kleurrijke gezelschap speelt al meer dan twintig jaar meer dan 100 shows per jaar over heel de wereld en zijn sindsdien uitgegroeid tot een waar livefenomeen. In het bijna 30-jarige bestaan van de band zijn inmiddels 15 platen en talloze EPs en singles uitgebracht. Tijdens deze tour komen alle tracks voorbij: van classics als 'Wasted Days', 'Have The Time' en 'Married Girl' tot de nieuwe tracks van het meest recente, self-titled album. 

Bitter Grounds is een vierkoppige punk- en ska-band uit de Domstad. De groep staat bekend om z'n dynamische sound met strakke riffs, edgy solo's en een groovende ritmesectie. Met een unieke mix van energieke punkrock en rauwe beukende skasongs als eindresultaat!

 
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring