• pop
  • legends
  • nederlandstalig

Do 07-11 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:30 u | € 33,50 | Pin Only

De Dijk

De Dijk - Extra concert!

Wegens de grote vraag naar kaarten voor De Dijk (van vrijdag 8 november, inmiddels uitverkocht!) hebben we een tweede show toegevoegd, en wel op donderdag 7 november! Ook deze show van de bekendste band van Nederland is uitverkocht!!

Dé Nederlandse (poëtische & feest-) band komt weer naar Patronaat! Verantwoordelijk voor Nederlandse hits als 'Bloedend Hart',  'Als Ze Er Niet Is', 'Ik Kan Het Niet Alleen'  en 'Mag Het Licht Uit' verkoopt De Dijk jaar na jaar Patronaat strak uit. 

De live-reputatie van de band is meer dan indrukwekkend te noemen- een avondje 'Dijken' is een bijna normaal werkwoord geworden dat gelijk staat aan een avond feestvieren, dansen en genieten van muziek. Het Dijkpubliek toont zich, sinds de doorbraak van de band met nummers als 'De stilte voor de storm' en 'Bloedend hart' begin jaren '80, trouw, expansief en onverzadigbaar. Er zijn wereldwijd maar weinig artiesten die gedurende zo'n lange periode op eigen kracht sporthallen, feesttenten, popzalen en theaters vol krijgen. De Dijk mag zich tot dit selecte gezelschap rekenen. In de carrière van De Dijk zijn mooie resultaten behaald, zo sleepten ze gouden platen, platina platen, zilveren Harpen- en gouden Harpen binnen. Ook wonnen ze de Edison Populair in 1995. Edison Oeuvreprijs in 2005 én de Popprijs in 2009. De eerste van deze vakprijzen ontving De Dijk al in 1987: een Zilveren Harp uit handen van Stichting Conamus.

Één ding is zeker, de band zal Patronaat weer op zijn kop zetten!

 

Pin Only

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring