• rock
  • alternative

Do 07-12 | Patronaat | Open: 19:30 u Aanvang: 20:00 u | €14,10 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Green Lizard tribute to NirvanaForever Saturday

Uitverkocht: Green Lizard tribute to Nirvana + Forever Saturday

De Nederlandse grunge band Green Lizard brengt een tribute aan de beste band van de jaren negentig: Nirvana. Dat deden ze al in in 2001 met de Marlboro Flashback Tour, maar in 2016 kwamen ze terug voor vier shows met verschillende zangers waaronder de Silver Surfering Rudeboy, frontman van de legendarische band Urban Dance Squad. Met drie bijna uitverkochte shows en één succesvol festival is er duidelijk een vraag naar meer. En dat gaan ze dan ook doen in 2017. Green Lizard en Silver Surfering Rudeboy met alle klassiekers van de drie platen die Nirvana heeft uitgebracht.

Green Lizard
Tilburgs/Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). 

Toen Green Lizard in 2008 uiteenviel kwam er voor frontman Remi Tjon Ajong een eind aan een periode die zijn puberteit en adolescentie kleurde. Met broer en medeoprichter Brian bleef hij echter muziek maken en in 2012 keerde Green Lizard, aangesterkt door een gloednieuwe ritmesectie, onvermijdelijk terug op de Nederlandse podia. “Dit is zeker geen reünie”, zegt Remi Tjon Ajong. “We gaan gewoon verder waar we gebleven waren. Het gevoel is helemaal terug."

De veelbelovende rockband Forever Saturday zal de avond openen. Het geluid van de band gaat van stevige alternative -en indierock tot pakkende popsongs. Altijd kenmerkend is de stevige gitaarsound in combinatie met meerstemmige vocals

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring