Vr 07-02 | Kleine Zaal | Open: 19:30 u Aanvang: 20.00 u | € 5,- vvk / € 6,- deur

VOORRONDE 4

ROB ACDA AWARD 2013-2014FIRST E
L.E.D. (LES ENFANTS DURS)
LAURIEFISH
THE LEGS
STARFISH
T & SUGAH

ROB ACDA AWARD 2013-2014 - VOORRONDE 4

ROB ACDA AWARD

De Rob Acda Award is een muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Zij krijgen middels de competitie de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. De Rob Acda Award is opgericht als eerbetoon aan de (veel te vroeg) overleden Rob Acda, de eerste programmeur van Patronaat en manager van groepen als De Dijk en The Pretty Things.

SELECTIE

Uit alle aanmeldingen worden vierentwintig acts geselecteerd, die het tegen elkaar op nemen in vier voorrondes. Elke voorronde wordt er een winnaar gekozen door de professionele jury. Daarnaast valt er ook iedere ronde een Publieksprijs te winnen. Het prijzenpakket van de Rob Acda Award bestaat o.a. uit het openingsoptreden op Bevrijdingspop 2014, waardebonnen van Muziekhandel Alphenaar, opnames bij Studio Helmbreker en optredens op Mixtream en Young Art Festival. 

JURY

Deze editie bestaat de jury onder meer uit: Joshua Baumgarten (oprichter Irrational Library), Tijs van Liemt (3FM Serious Talent), Henkjan Onnink (Agents After All), Ivo Maissan (programmeur Bevrijdingspop) en Jasper van Vugt (Journalist, o.a. OOR)

ROB ACDA FOTO AWARD

De Rob Acda Foto Award is een competitie waar talentvolle (pop)fotografen hun eigen visie op popfotografie kunnen laten zien. De winnaar wordt tijdens de finale bekend gemaakt. Aanmelden is toegestaan voor fotografen uit heel Nederland. De winnaar van de Rob Acda Foto Award wint o.a. fotoafdrukken van PrintThings, diverse foto-opdrachten en een expositie in Café Pitcher in Haarlem.

VOORRONDES EN FINALE

De voorrondes vinden plaats op: vrijdag 8 november 2013, vrijdag 6 december 2013, vrijdag 3 januari 2014 en vrijdag 7 februari 2014 in de Kleine Zaal van Patronaat. De finale is op vrijdag 21 maart 2014 in de Grote Zaal van Patronaat. Kijk voor meer informatie op www.robacadaward.nl

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring