• pop
  • stage1.5
  • singer-songwriter
  • electronic

Zo 07-02 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | € 17,50

AFGELAST!

LAKSHMI

LAKSHMI

Deze show is afgelast.

De show van LAKSHMI in Patronaat is definitief afgelast en er zal geen vervangende datum komen. We vinden het ontzettend jammer! e-Ticketkopers zullen een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Dit is de verplaatste show van 13 november 2020.

Persoonlijk bericht LAKSHMI:

Door Corona moet ik weer m’n Huidhonger tour verzetten. 
Wat ontzettend k*t is want ik heb ZO veel zin om jullie te zien en om weer te spelen.

Dus ik trek zo nu en dan een gouden jurk aan bij gebrek aan feestjes en shows, en ga karaoken in de huiskamer, dat helpt, is dus een tip van mij, mocht je er soms ook doorheen zitten. 

En hierbij een link naar de Schouwburg Sessies die ik onlangs heb opgenomen. Ik hoop dat jullie het mooi vinden <3
https://www.lakshmimusic.com/video/schouwburg-sessies

De Stage 1,5 shows zijn seated shows waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. We kijken uit naar jouw bezoek. Kijk bij onze FAQ voor alle vragen rondom je bezoek in Patronaat in tijden van Corona.

Na haar debuutvoorstelling ‘ADEM’ en de reprise hiervan – met in totaal 90 shows – gaat creatief talent LAKSHMI dit najaar op tournee met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’. Deze Corona-proof voorstelling in kleine bezetting gaat over onderwerpen als eenzaamheid, intimiteit en verlangen, dingen die we zo missen tijdens de pandemie. LAKSHMI zingt covers die betrekking hebben op de bijzondere tijd waarin we ons bevinden, naast eigen werk dat naadloos hierop aansluit.

Het thema van de voorstelling is huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge Corona-maatregelen, waarin aanraking iets lijkt uit een ver verleden. Geïnspireerd door haar optreden in het tv-programma M, waarin LAKSHMI in april hetzelfde thema bezong met de Divinyls-cover ‘I Touch Myself’, besloot ze te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent.

LAKSHMI wordt live begeleid door Rob Peters (gitaar, live productie, toetsen) en Pauline Koning (viool, piano, achtergrondzang).

foto: Humberto Tan

Dit concert heeft een capaciteit van maximaal 30 bezoekers. We wensen alle kaartkopers veel plezier. Let op: de barren zijn gesloten tijdens de shows vanwege de nieuwe maatregelen. Heb je vragen, mail dan: info@patronaat.nl Kijk hier voor de FAQ voor alle vragen over je bezoek voor Patronaat.

 
Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring