• pop
  • singer-songwriter

Do 07-03 | Patronaat | Open 20.00 u - Aanvang 20.30 u | € 13,-

a balladeerLeonie Meijer

a balladeer + Leonie Meijer

Na een succesvolle najaarstour komt a balladeer in maart 2019 weer terug naar de clubs. Singer-songwriter Marinus de Goederen wisselt z’n luisterliedjes af met de nodige anekdotes en uiteraard worden klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’ niet vergeten.

In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp. Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam staat al tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn anti-kerstalbum December verscheen later dat jaar en werd met crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had a balladeer het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

foto: Corbino

Het voorprogramma wordt verzorgd door Leonie Meijer. Singer-songwriter Leonie Meijer werd in 2011 bekend als finaliste van The Voice of Holland en volgde sindsdien volledig haar eigen weg. Haar laatste album 'NJ123' bracht ze in eigen beheer uit en met inmiddels drie eigen theaterprogramma's op haar naam, is zij in het najaar te zien met een nieuwe vierde show. 

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring