• rock
  • folk
  • indie

Do 07-04 | Patronaat | Open 19.30 u - Aanvang 20.00 u | € 10,- vvk (ex fee)

The Daily Indie presents:

Bewilder Lea Kliphuis

Bewilder + Lea Kliphuis

Bewilder songs zijn van een groovy, meeslepende indie snit. Voor het countryachtige Keep On Talking slaan ze een rustig duinweggetje in. De liedjes eindigen nooit zoals ze zijn begonnen. ‘Ze zijn zo onheilspellend als de eerste slok van je favoriete cocktail. Het voelt vertrouwd, maar het loopt alleen net even anders af,’ licht Westerik toe. ’Tot op heden hebben we nog niet één optreden hetzelfde gedaan.’ Het blijft altijd enerverend. En anders zorgt producer Jonkers daar wel voor. Voor de folky prachtballad So It Goes stuurt hij Westerik de studio uit, om het nummer in te zingen in een andere ruimte om aldus oogcontact met de band te vermijden. Dat zorgt hoorbaar voor extra opwinding.

Onlangs bekroonde muziekplatform 3VOOR12 'Dear Island' tot 3VOOR12 album van de week. ‘Het was indrukwekkend om te zien hoe soepel Maurits Westerik op het podium stond, vorige week op Into The Great Wide Open. De transformatie is volmaakt met Dear Island. Regelmatig word je op het verkeerde been gezet, als nummers rustig beginnen en ineens opbloeien, of juist andersom.’ (Atze de Vrieze)

De avond wordt geopend door de Nijmeegse getalenteerde zangeres, gitariste en songschrijfster, Lea Kliphuis.  In 2010 bracht zij haar door folkrock geïnspireerde debuut uit, 'Can I Come By?' en deze ontving lovende recensies. Onlangs is haar tweede album verschenen via Excelsior Recordings, 'The World Owes Me Nothing'.

Deze show wordt gepresenteerd door het muziekplatform en tijdschrift The Daily Indie.

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring