• metal
  • doom
  • sludge

Zo 07-05 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 16,- vvk / € 18,- deur

Saint Vitus (USA)Tombstones (NOR)
Bathsheba (B)

Saint Vitus (USA) + Tombstones (NOR) + Bathsheba (B)

Doom metal band Saint Vitus komt terug naar Patronaat voor een show met originele zanger Scott Reagers! Tijdens de show zullen de eerste twee albums (Saint Vitus & Hallow’s Victim) en comeback plaat met Reagers (Die Healing) centraal staan.

De band werd eind jaren '70 opgericht in LA, vernoemd naar “St. Vitus’ Dance” van Black Sabbath, en had een pionierende rol voor doom metal als genre.

Vooraf de Noorse doom/sludge band Tombstones, en Bathsheba, die net het verpletterende debuutalbum 'Servus' hebben uitgebracht.   

Voor sommige mensen is zomer een moment van kleurrijke zwembroeken en vrolijke deuntjes. Als jij liever muziek hoort die regelrecht uit de krochten van de onderwereld lijkt te komen, dan kun je de komende maanden weer je bloeddorstige hart ophalen in Patronaat. Na in 2016 samen met Noisey ‘Summer of Sludge’ te hebben gepresenteerd, staat 2017 in het teken van ‘Summer for the Doomed’. Van mei tot augustus hoor je de grootste doom metal, sludge en stonergoden met allen een eigen plek in dit verdorven muzikale landschap:

07-05 Saint Vitus, Tombstones, Bathsheba
26-05 Monolord, Grim van Doom, Blood Diamond
16-06 Slo Burn ft. John Garcia
12-07 Pentagram
02-08 Cough, Sinister Haze 
1 show, to be announced...

Om te voorkomen dat er een te groot gat in je portemonnee wordt geslagen deze zomer, worden trouwe bezoekers beloond. Bij aankoop van tickets voor drie van de zes shows, krijg je gratis toegang tot een vierde naar keuze. Stuur een bericht met daar in bewijs van je tickets naar dit e-mail-adres o.v.v. Summer for the Doomed, en laat daar in weten naar welke show je nog meer wilt.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring