Zo 07-06 | Patronaat | Open: 19.00 u Aanvang: 19:30 u | € 7,-

AFGELAST!

HART Muziekschool presenteert: Popschool Concert - AvondAvondconcert 19:30-21:30 (open 19:00)

HART Muziekschool presenteert: Popschool Concert - Avond

LET OP: deze show is definitief afgelast.

Op last van de overheid en de nieuwe maatregelen van RIVM kon dit evenement al niet doorgaan op de beoogde datum, en is de show vervolgens op productionele redenen hieruit voortvloeiend afgelast. Dit met betrekking tot het indammen van de verspreiding van het coronavirus COVID-19. Patronaat is druk bezig met het zoeken naar vervangende datums, waar dat kan. We komen zo spoedig mogelijk met meer informatie per evenement. Houd daarvoor onze website en socials in de gaten.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/nieuws/21372099/Coronavirus-in-Nederland

 

 

 

HART Muziekschool presenteert: Popschool Concert

Tijden:
Middagconcert 16:00-18:00 (open 15:30, KLIK HIER bij interesse voor de middag)
Avondconcert 19:30-21:30 (open 19:00)

Let op! Wil je naar beiden concerten gaan? Dan bieden we dit jaar voor een kleine meerprijs ook combi-tickets aan. Deze zijn te zien bij het klikken op de ticketlink van het middagconcert.

Hart Popschool (onderdeel van Hart Muziekschool) is al jaren dé plek in Haarlem waar toekomstige popmuzikanten hun skills en talenten ontwikkelen. Vaak al vanaf zeer jeugdige leeftijd. De bands van de Popschool tonen met regelmaat hun vorderingen op de Patronaat podia. Vandaag treden meer dan vijftien bands, beginners en gevorderden, aan in een zeer afwisselende en bruisende bandmarathon!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring