• singer-songwriter
  • indie

Za 07-08 | Caprera | Open: 20:00 Aanvang 21:00 | € 33,50

THE FAB FOUR HANDS TOUR

Novastar

Novastar @ Caprera

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers aka Novastar. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs WomanBecauseCruel HeartLost & Blown AwayThe Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. Alweer in 2018 verscheen de laatste Novastar langspeler ‘In The Cold Light of Monday’. Singles ‘Home is not Home’, ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en ‘Word’s Out’ werden meteen omarmd en schopten het al snel tot de quintessential Novastar playlist.

Joost is ook tijdens de donkere Corona periode blijven schrijven en verder werken aan songs voor zijn nieuwe album. Dat ging in het najaar van 2020 opgenomen worden in Londen en Brighton. Het virus dat de hele wereld nu al bijna anderhalf jaar in zijn greep hield, besliste er echter anders over. Gelukkig hielp de moderne technologie een handje en is het nieuwe album ondertussen klaar. En wat voor een album het geworden is… nog even geduld.

Let op! Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Klik op de link voor meer informatie over route, tickets en locatie.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring