• jazz
  • indie
  • soul

Za 07-09 | Patronaat | Open: 20:00 u Aanvang: 20:30 u | gratis

Yes Miss No Miss - EP Release+ Elvira

Yes Miss No Miss - EP Release

Yes Miss No Miss is vies catchy als een motown track. Wacky jazz lijntjes, uit de lucht gevallen hiphop verwijzingen en vage, poëtische en toch kraakheldere teksten maken van YMNM een unieke band die verwarrend eigentijds is. Yes Miss No Miss is pop. Zonder twijfel. Maar dan op een manier die je vader en jongere zusje ook kunnen begrijpen.

Geboren uit jonge, eigenwijze, Haarlemse muzikanten met achtergronden variërend van harde rock tot zachte jazz maakt van Yes Miss No Miss een band die een hele zaal mee krijgt. Zowel de stille, whisky nippende jazzliefhebber die na elke solo braaf begint te klappen als de gillende, instagramstory-genieter die de beste avond ooit wil beleven. Yes Miss No Miss levert. Op een manier die eigenlijk niet via woorden uit te leggen is. Yes Miss No Miss is bij zijn, meemaken. Begin maar met het opzetten van onze nieuwe plaat, en dan tot snel bij een van de shows.

"De muziek van Yes Miss No Miss zal bij menigeen associaties oproepen met Britse, tegen de jazz schurkende, muziek uit de jaren tachtig. Bands als The Blow Monkeys, Swing Out Sister en in mindere mate Matt Bianco, Everything but the Girl en Style Council" - Peter Bruyn

Elvira

Elvira Smeenk is het afgelopen jaar bezig geweest met het schrijven van haar eigen repertoire en krijgt steeds meer zin haar nieuwe set live uit te proberen op het podium. Op de vraag of ze dit wilde doen als support act bij de Yes Miss No Miss EP-release was het antwoord uiteraard meteen ja. Elvira aspireert haar eigen project uit te bouwen met volle band-bezetting maar voor deze speciale gelegenheid krijgen jullie een speciaal soloconcert.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring