• rock
  • stoner

Do 08-11 | Patronaat | Open: 19:30 u | € 11,50 (exclusief banktransactiekosten vanaf € 0,50)

¡Pendejo!Saguaro
Donkey Kung Fu

¡Pendejo! + Saguaro + Donkey Kung Fu

¡Pendejo! staat garant voor vieze en vuige stonerrock uit eigen land, geproduceerd door een stel cabrones met een voorliefde voor moddervette riffs, Spaanstalige teksten die je echt niet aan je moeder wilt laten horen en een paar cojones ter grootte van Danny DeVito. Deze unieke mix wordt afgemaakt door trompetsolo's die alles aan flarden scheuren. Tijdens de imposante toer met stonerrocklegendes Monster Magnet afgelopen voorjaar zag de band elke uithoek van Europa. Daarbij vond het gezelschap genoeg inspiratie voor plaat nummer drie. Deze opvolger van 'Cantos a la Vida' en 'Atacames', gaat sowieso weer een gevaarlijke schijf worden. Met single 'Bulla' hebben El Pastuso en consorten in ieder geval een veelbelovend voorproefje gegeven.

Met het powertrio Saguaro kan je een mooie set stoner rock verwachten uit de figuurlijke desert van Amsterdam. Gruizige riffs, doordreunende bass en beukende drums is wat de klok slaat op de sterke EP 'Sleep Flying'. Een plaatje dat net zo goed uit de Palm Desert scene had kunnen komen aan het begin van de jaren '90.

De opener van de avond, de Amsterdamse garage punkband Donkey Kung Fu, is snoeihard, kort en krachtig. Songs zonder genade en met het gaspedaal altijd volledig ingedrukt. Pas op, want ze komen je pakken!

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring