• pop
  • indie

Vr 08-12 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 15,80 (exclusief banktransactiekosten vanaf €0.50)

Sue The NightSeverin Bells
Nana Adjoa

Sue The Night + Severin Bells + Nana Adjoa

Sue the Night gaat in de herfst, na een succesvolle clubtour rondom de release van het tweede album Wanderland, opnieuw de clubzalen in en bezoekt daarbij ook thuisstad Haarlem! Onlangs bracht Sue the Night, de zeskoppige indiepop-band met Sue aan het front, Wanderland uit, met daarop o.a. de hitsingles ‘The World Below’ en ‘Mind Dear’.  

De single ‘Mind Dear’ was afgelopen maanden een airplay hit op 3FM, de bijbehorende poedelige videoclip kreeg een debuut op het internationale platform NOWNESS en een 3FM award nominatie. ‘The World Below’ werd in 2016 3FM megahit; de tweede na ‘The Whale’, van debuutalbum Mosaic.

Als huisband van DWDD was Sue The Night afgelopen TV seizoen maandelijks te gast bij de media-uitzending van de populaire talkshow. Met de nieuwe single ‘From The Mire’  een vol festivalseizoen met o.a. shows op Zwarte Cross & Concert At Sea, een nominatie voor de Gouden Notenkraker en de tweede Wanderland clubtour, blijft Sue the Night volop in de spotlights.

Severin Bells is een nieuwe Haarlems/Amsterdams band, die atmosferische vibes en garage rock combineert. Opgericht door leden van oa Twin Shades en Bat Country en beïnvloed door bands als The Velvet Underground en The War on Drugs. 

Tot slot speelt Nana Adjoa in het voorprogramma. Je kunt Nana Adjoa kennen als bandlid van Sue The Night, maar ook als bandlid van A Polaroid View en Eefje de Visser. Sinds een paar jaar is ze ook bezig solo muziek uit te brengen, haar meest recente single 'The Resolution' kwam uit in juni. Wat ons betreft klinkt dat naar veel meer!

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring