• surf
  • psych
  • garagerock

Vr 08-02 | Patronaat | 19:00 u - 04:00 u | € 13,- vvk / € 28,50 incl lp & tote bag

KLIKO PRESENTS: Down at the Nightclub Album Presentatie

E.T. Explore Me
Das Audio Combo
Del-Toros
The Mieters

E.T. Explore Me + Das Audio Combo + Del-Toros + The Mieters

Kliko presenteert de Down at the Nightclub vol.3 Release Party! Op vrijdag 8 februari 2019 vieren ze in Patronaat de release van alweer het 3e deel uit de Down at the Nightclub compilatie reeks. Op deel 3 staan twaalf van de beste hedendaagse Nederlandse Nederbeat, surf, psychedelische- en garage rock bands. Vier daarvan spelen op de release party in Patronaat.

The Mieters
The Mieters spelen aanstekelijke nederbeat voorzien van een ruig randje uit de sixties garagerock, waarbij strikt in het Nederlands wordt gezongen. De shows van the Mieters zijn energiek en staan garant voor veel humor. Op elke fuif weten the Mieters de voetjes van de vloer te krijgen.

del-Toros
Alternatieve surfrock is wat del-Toros brengt. Denk aan een mix tussen surf, hardrock, stoner en psychedelica. Als of Monster Magnet aan het jammen is met Dick Dale. Een in your face ritmesectie surfend op een zee van fuzz en reverb.

DAS AUDIO COMBO
DAS AUDIO COMBO slingert het begrip orgelband ver de 21e eeuw in. Nu eens geen bloedeloze funky of jazzy shit. DAS AUDIO COMBO wentelt zich in rauwe soul, gospel en rock & roll. Maar verwacht geen gespannen, stoere koppies op het podium. De manier waarop DAS AUDIO COMBO uit de speakers knalt, geeft zelfs stugge Groningers het gevoel een geboren danser te zijn.

E.T. Explore Me
E.T. Explore Me speelt Ace Tone-aangedreven thrash-surf-garage waar de damp van op je ramen slaat, verdoofd en daagt je instincten uit tot door drank doordrenkte berserkness. Hondsdolheid wordt afgewisseld met hypnotiserende muzikale mantra’s. Een donkere ondertoon overheerst, gelardeerd met een rauwe erotische grom of een vleug melancholie. Maar vooral ook rock & roll in al zijn facetten.

DJ
After party met DJ

Er is een entree ticket en een combi ticket beschikbaar. Het combi ticket bevat naast de entree ook de LP (op vinyl) en de Down at The Nightclub tote bag, dit tegen een gereduceerde prijs ten op zichte van de losse verkoop. De online ticket voorverkoop is gestart.

Down at the Nightclub vol.3 bevat 12 tracks, waarvan er 11 nog niet eerder zijn uitgegeven. Het overzicht van de bands op vol.3:
Sheverine
The Reaction
Alice D. And The Wild Flowers
Trans Luv Airlines
del-Toros
The Phantom Four
E.T. Explore Me
DAS AUDIO COMBO
THE STANGS
The Monroes
The Mieters
The Reaction

Meer details volgen. Volg Kliko en Down at the Nightclub Parties and Records op Facebook om als eerste op de hoogte te zijn.

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring