• pop

Za 08-04 | Patronaat | Open: 19:00 u Aanvang: 19:30 u | € 32,50 (ex fee) | uitverkocht!

RacoonDaniel Docherty (UK)

Racoon + Daniel Docherty (UK)

De Zeeuwse band Racoon, bekend van hits als  'Love You More', 'No Mercy' en 'Oceaan', zit op dit moment in de studio voor de opnames van nieuw materiaal dat in het voorjaar het licht ziet. “Onze aanpak is anders dan bij de vorige opnames maar toch zeer Racoon”, aldus Bart van der Weide. “We hebben het voorbije jaar hard gewerkt aan onze nieuwe nummers en er zitten weer een aantal echte pareltjes tussen. We zijn er supertrots op en we kijken er dan ook enorm naar uit om de nieuwe nummers live te spelen voor onze fans.”

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat de band weer een tour langs het Nederlandse clubcircuit maakt. Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met hun grote hits.

Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome. 

De avond zal worden geopend door de uit Glasgow afkomstige singer-songwriter Daniel Dochterty.  Een virtuoos gitaarspeler die zijn eerste sporen verdiende als straatmuzikant. Hij laat zich beinvloeden door o.a. Nick Drake, Bon Iver, John Mayer, Joni Mitchel en Eric Clapton. 

Dit concert is uitverkocht!