• singer-songwriter
  • pop
  • livestream

Za 08-05 | Patronaat | 19:45 start stream 20:00 start show | 0,-

Livestream: Wouter Planteijdt presenteert: BULLHORN
ft. Mischa Porte en Gerco Aerts

Livestream: Wouter Planteijdt presenteert: BULLHORN

Wouter Planteijdt is geen onbekende gast in Patronaat. Met zijn band Sjako! stond hij regelmatig op de planken, met meer dan tien albums in het repertoire inmiddels. Na het tiende album van Sjako! “lazerde” het album Bullhorn er uit: eigen liedjes van Wouter Planteijdt die hij schreef met drummer Mischa Porte en contrabassist Gerco Aerts. In tegenstelling tot het complexe karakter van de nummers van zijn andere band, ging hij op zoek naar een meer open en akoestisch geluid. Zo ontstond het album Bullhorn, uitgebracht bij ZIP Records.

In tijden van corona kon Planteijdt uiteraard niet stil zitten. De tweede lockdown viel samen met de uitwerking van zijn splinternieuwe album Bullhorn II; een plaat gemaakt in studio Het Gemengd Bedrijf, met wederom zijn vaste bezetting Mischa Porte en Gerco Aerts naast hem. In vier dagen werden zestien nummers opgenomen. Het trio kan niet wachten de nummers live ten gehore te brengen, en zal op 8 mei naar Patronaat komen om daar live te spelen voor het digitale publiek, samen met een gelegnheidsband met blazers en meer.

Je kan deze livestream gratis kijken vanaf 20:00 op: www.twitch.tv/haarlemonair.
Wil je doneren voor de artiesten? Dat kan! Ga naar www.patronaat.nl/steun-patronaat en laat een donatie naar keuze achter. Alles gaat 100% naar de artiesten.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring