• soul
  • funk
  • reggae
  • dub

Do 08-08 | Rapa Nui | Open: 19:00 u Aanvang: 20:30 u | € 26,-

Patronaat & Rapa Nui present:

The Black Seeds (NZ)
Pat Smith
on the beach @ Rapa Nui

The Black Seeds (NZ) + Pat Smith on the beach @ Rapa Nui

Zomerse strandvibes met de zwoele reggae funk van The Black Seeds op het strand bij Rapa Nui! Patronaat en Rapa Nui presenteren deze band uit nieuw Zeeland op 8 augustus op het Bloemendaalse strand! Vorig jaar werd Gallowstreet al gepresenteerd op deze relaxte plek.

Wereldwijd zijn The Black Seeds bekend om hun unieke zonovergoten mix van reggae, dub, funk en soul. Door hun sterke livereputatie verspreidt hun kenmerkende ‘kiwidub’ zich vanuit thuisland Nieuw-Zeeland via Australie richting Europa en Amerika. 

Let op! Dit concert vindt plaats in de buitenlucht, in strandtent Rapa Nui te Zandvoort. Adres: Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Voor meer informatie over de locatie, parkeren, en andere praktische informatie, kijk dan op www.rapanui.nl

Let op: dit is een openluchtconcert. In het geval van extreme weersomstandigheden behoudt Rapa Nui zich het recht voor om een evenement geheel of tijdelijk stil te leggen of anderszins aan te passen om de veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en onze medewerkers te waarborgen. De afweging deze maatregelen te nemen ligt te allen tijde bij Rapa Nui. In het geval dat wij deze beslissing moeten nemen is restitutie of anderszins compensatie van toegangsgelden niet mogelijk.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Pat Smith, bekend als frontman van de band Splendid en uiteraard ook graag geziene gast in Rapa Nui als solo-artiest! Kom op tijd om de feelgood, zomerse pop van Pat Smith niet te missen.

Tijdschema:
19.00 Doors open
20.30 Pat Smith
21.30 The Black Seeds
00.00 Doors closed​

Dit concert is ook te bezoeken met je Patromaatje pas. Kijk voor meer informatie over deze concertpas van Patronaat op: www.patronaat.nl/patromaatje

Naar programma
Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring