• indie
  • pop
  • rock

Za 08-09 | Patronaat | 23:00 u - 02:00 u | gratis

3voor12, Patronaat & Haarlemse Cultuurnacht presenteren:

Haarlem Cultuurnacht Afterparty:
Mantra (Live)
Ed Rock (DJ)

Haarlem Cultuurnacht Afterparty: Mantra (Live) + Ed Rock (DJ)

De afterparty van de Haarlemse Cultuurnacht vindt plaats in Patronaat! Na het ontdekken van alle cultuur in de stad  is het tijd om alle nieuwe inzichten en indrukken even te laten bezinken met een koud drankje en de beste muziek. Om 23:00 opent Patronaat zijn deuren voor een vol programma met livemuziek en DJ’s, samengesteld door de programmeurs van Patronaat en 3voor12 Noord Holland. De afterparty wordt georganiseerd in samenwerking met 3voor12 Noord Holland en de Haarlemse Cultuurnacht. De afterparty is gratis toegankelijk, een toegangsbewijs van Haarlemse Cultuurnacht is niet nodig.

Mantra – Deze opwindende rockband uit Haarlem is een graag geziene gast in Patronaat. Palmtra timmert al jaren hard aan de weg en dat werpt zo zijn vruchten af: zo staat er al een Rob Acda Award in de kast, heeft platenlabel Suburban hen getekend en heeft de band tientallen shows en festivals gespeeld. Voor liefhebbers van Sleepy Sun, The Growlers en Sonic Youth.

Ed Rock – DJ Ed Rock tourt de lage landen rond met zijn swingende, uiteenlopende dj-sets. Into The Great Wide Open, Lowlands, Down The Rabbit, enzovoorts.. geen plek is veilig voor deze platenmeester. Tussen al het vinyl vindt je de beste rockplaten, psych, soul & pop, funk, indie, new wave en nog véél meer. Voetjes van de vloer!

Haarlemse Cultuurnacht
Een nacht zoals je ‘m nog nooit hebt beleefd! Cultuur, muziek, kunst, dans en meer..
In één nacht ontdekken wat Haarlem aan kunst en cultuur te bieden heeft? Dat doe je natuurlijk tijdens de Haarlemse Cultuurnacht! Op zaterdag 8 september om 20.00 uur op de Grote Markt opent Merlijn Twaalfhoven de eerste editie van de Haarlemse Cultuurnacht. Staat daar een trompettist op de Sint Bavo? Drie tuba’s op het balkon van Café Brinkman? Hoor ik hoorns vanaf het balkon van het stadhuis? Je doet even je ogen dicht want je hoort vanuit allerlei kanten prachtige muziek. Meer dan 100 blaasmusici en slagwerkers maken vanuit ramen en balkons een unieke en spectaculaire compositie. Of je nu stil staat of rond loopt je ervaart een poëtisch en dromerig muziekstuk waarin melodieën en flarden van akkoorden en ritmes verweven zich tot één geheel. Artiesten tonen Haarlem in een ander licht. Kom je ook? Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van Haarlemse Cultuurnacht. Let op: de afterparty is gratis toegankelijk en een toegangsticket van Haarlemse Cultuurnacht is niet nodig.


Zaal open: 23:00 – 02:00
Meer informatie over de Haarlemse Cultuurnacht en het volledige programma: www.haarlemsecultuurnacht.nl

ook interessant

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring