• pop
  • jazz
  • singer-songwriter

Ma 09-11 | Philharmonie Haarlem | Open 19.15 u - Aanvang 20.15 u | € 22,- vvk (ex fee)

Deze show is afgelast!

Sharon Robinson (USA)

Patronaat presenteert: Sharon Robinson (USA) in Philharmonie Haarlem

Helaas is de show van Sharon Robinson, die op 9 november zou plaatsvinden in Philharmonie Haarlem geannuleerd*. Het management van Sharon Robinson heeft hierover het volgende bericht naar buiten gebracht:

“It is with great regret that Sharon must cancel her upcoming European tour and return to the U.S. immediately due to unforeseen circumstances with her family. Sharon greatly appreciates the understanding of her fans. At this time, we ask that her fans respect her privacy and offer their support by showing patience while awaiting further news.

With many thanks,
Management for Sharon Robinson”

* Kaartkopers kunnen hun geld terugvragen via de Klantenservice van TicketMaster.

 

 

 

 

 

 

Patronaat presenteert soloconcert Grammy-winnares en protegé Leonard Cohen in Philharmonie Haarlem

Ze is al decennia lang de muzikale steun en toeverlaat van Leonard Cohen. Zowel op het podium als achter de schermen vormt ze een opvallende creatieve meerwaarde voor de legendarische Canadese singer-songwriter. Maar de Amerikaanse staat ook heel stevig op haar eigen benen. In het kader van ‘Caffeine’, haar geprezen tweede soloalbum, toert ze dit najaar opnieuw door Europa. Op 9 november komt Sharon Robinson voor een intiem concert naar de Pilharmonie in Haarlem. Kaartverkoop start vrijdag 28 augustus 10.00 uur via Ticketmaster.

Wie op zestienjarige leeftijd een demo mag opnemen met de befaamde begeleidingsband Jazz Crusaders, is geen doorsnee zangtalent. Toch duurt het even voordat Robinson via allerlei omwegen haar voorbestemde pad vindt in de muziekwereld. Ze toert lang rond met een band als achtergrondzangeres, pakt vervolgens een studie op aan de befaamde California Institute of the Arts en keert daarna weer terug in het vak als zangeres/danseres in een Las Vegas revue.

Robinson heeft zich ontwikkeld tot een grote naam in de muziekwereld. Ze is een veelgevraagd producer en schreef voor artiesten als Diana Ross, Don Henley, Rufus Wainwright en The Temptations. Voor het nummer ‘New Attitude’, gezongen door Patty Labelle, werd ze zelfs bekroond met een Grammy Award. Terug naar Nederland na uitverkochte show in Amsterdam.Tijdens haar uitverkochte optreden in het Amsterdamse People’s Place in april overtuigde de nu 57-jarige zangeres met haar soulvolle, sensuele stemgeluid en nieuw werk van haar album ‘Caffeine’. Het album kan inmiddels rekenen op goede kritieken. “It’s hard to think of any contemporary artist who radiates such effortless cool and dignity.” aldus Daily Mirror in haar viersterrenbeoordeling. Voor degene die van ‘late night music’ houden is Sharon Robinson een must-see en must-hear.

Naar programma

ook interessant

Naar programma (2)
Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring