• singer-songwriter

Zo 09-12 | Patronaat | Open: 15.00 u Aanvang: 16:00 u | gratis

Showcase

Lone Road Station
Vincent van ReenDJ Big Jimmy

Lone Road Station, Vincent van Reen

Vincent van Reen is een Nederlandse gitarist en singer-songwriter. Toen hij 6 jaar oud was pakte hij voor het eerst de oude gitaar van zijn vader op. Het was meteen raak. Sindsdien is hij beïnvloed door de melodische songs van James Taylor, het flamboyante gitaarspel van Tommy Emmanuel, en de krachtige mix van verhalen en muziek door progressieve rock muzikanten zoals Steven Wilson. Zijn teksten zijn kleine verhalen met een twist. Met zijn warme bariton zingt hij over liefde, verlies en dromen die voor je ogen ineenstorten, terwijl je hulpeloos het volwassen leven in struikelt. Vincent is in de eerste plaats gitarist, en daarom constant op zoek naar nieuwe manieren om zijn gitaar te laten zingen. Hierdoor zitten zijn shows vol met onverwachte geluiden en muzikale texturen, maar hij verliest nooit het belangrijkste doel uit het oog; mensen raken met zijn verhalen.

Lone Road Station is een band van formaat! Denk aan rockend gitaarwerk, funky grooves en bombastische ballads samensmeltend in een pakkende eigen stijl. De 6 koppige formatie is opgericht in 2013 te Venlo en staat inmiddels bekend om hun dynamische en energieke live-shows.
In Oktober 2016 vierde ze de release van debuutalbum Rebels, opgenomen onder leiding van producer en Edison-winnaar Guido Aalbers. Ze waren onder meer te gast bij 3FM, speelden oa. als support voor The Delta Saints en waren afgelopen
zomer op tour langs de Franse kust. Als laatste wapenfeit opende ze het Zomerparkfeest Venlo 2018 op grootse wijze met een aanvullend strijk-en blaasorkest.Met hun aanstekelijk enthousiasme en variërende set staat Lone Road Station garant voor een knallende show!
 

Deze site maakt gebruik van cookies. Lees hier onze Cookie Verklaring en lees hier onze Privacy Verklaring